Imponeren

Bent u wel eens onder de indruk van een evenement, wanneer u een pretpark bezoekt, u naar de bioscoop gaat of een museum binnenloopt? Wenst u bij uw publiek ook zo’n blijvende indruk achter te laten? Laat ons u helpen uw doelgroep te imponeren door middel van innovatieve en creatieve audiovisuele oplossingen.

Laat een blijvende indruk achter

Heuvelman is al jaren specialist op het gebied van permanente audiovisuele oplossingen. Met deze ervaring en technieken kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij het imponeren van uw publiek, of dit nu uw medewerkers zijn of uw bezoekers. Met onze hulp en audiovisuele producten blijft uw doelgroep geboeid en laat u een blijvende indruk achter.

Wij kunnen de complete audiovisuele inrichting van bedrijfspanden, hotels en andere locaties zo inrichten, dat deze een sterke boodschap overbrengen. Dit doen wij door slim gebruik te maken van audiovisuele technieken. Hierbij kunt u denken aan indoor LED, een videowall, een widescreen of de TableConnect. Maar ook aan innovatieve geluidsinstallaties en sfeerverlichting. Een mooi voorbeeld hiervan is dat wij een videowall zo groot of zo klein kunnen maken als gewenst is door meerdere displays aan elkaar te koppelen. Omdat de lijsten van deze displays nauwelijks zichtbaar zijn, is het eindresultaat fijn om naar te kijken en laat dit een goede indruk achter.

Op basis van uw wensen maken wij een oplossing op maat. Hiermee zet u zichzelf in de kijker bij uw bezoekers en valt u op. Ideaal dus voor het demonstreren van producten en locaties, maar ook voor evenementen, congressen en beurzen.

Wilt u een blijvende indruk achterlaten? Wenst u de nieuwste audiovisuele technieken voor uw bedrijf of evenement? Neem contact met ons op en bezoek onze Experience Room.

Terug naar het overzicht.