Indoor LED

Een visueel spektakel op maat

  • Informeer uw publiek op aantrekkelijke wijze
  • Samen te stellen in ieder gewenst formaat
  • Fraai visueel gezicht in hoge kwaliteit

Met LED-schermen kunt u content op een bijzonder mooie manier weergeven tijdens uw evenement of ander soort bijeenkomst. Door de schermen vast te installeren heeft u altijd beschikking over deze optimale kwaliteit. De toepassingen zijn eindeloos. Doe hier inspiratie op voor het gebruik van indoor LED-schermen en wordt geïnformeerd over het ruime aanbod.

Toepassingen

Door de hoge kwaliteit en superieure uitstraling van de indoor LED-schermen trekt de weergegeven content gemakkelijk de aandacht van uw bezoekers en voorbijgangers. Daarom zijn de displays uitermate geschikt als informatie voorziening tijdens evenementen, congressen of ander soort bijeenkomsten, maar ook om vast te installeren in ruimtes met veel publiek. Denk bijvoorbeeld aan winkelcentra, event- en congreslocaties of musea, maar ook ontvangstruimtes binnen uw organisatie.

Divers aanbod

Heuvelman beschikt over een breed assortiment aan A-merk schermen. Talloze varianten zijn beschikbaar, variërend qua opstelling en vorm (bijvoorbeeld vlak of curved). Daarnaast kunt u de schermen ook combineren tot een grote videowall of gebruiken als social media wall. Kortom; alles is mogelijk en daardoor is er altijd een model dat past bij uw bedoeling.

Outdoor LED

Wilt u een LED-scherm buiten gebruiken? Dan zijn de indoor LED-schermen niet ideaal. Deze hebben namelijk een te lage lichtsterkte om buiten in het zonlicht goed gezien te worden. Daarom beschikt Heuvelman over een ruim aanbod outdoor LED-schermen, die uw content buiten optimaal kunnen weergeven. Daarnaast zijn deze schermen ontwikkeld om tegen diverse weersomstandigheden te kunnen.

Wilt u uw content op een optimale manier weergeven? Of wilt u meer informatie over indoor LED-schermen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Terug naar het overzicht.