Informatiezuil

Breng uw bezoekers op de hoogte

  • Eindeloze toepassingsmogelijkheden
  • Diverse vormen en maten
  • Professionele uitstraling

Wilt u uw bezoekers informeren over het laatste programma van uw evenement? Of wilt u uw publiek wegwijs maken binnen uw pand? Dan kunt u goed informatiezuilen gebruiken. Deze zijn voor vele doeleinden inzetbaar en hebben een professionele uitstraling. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wat is een informatiezuil?

Informatiezuilen zijn grote touchscreens in de vorm van, zoals de naam zegt, een zuil of een tafel. Hoofdzakelijk wordt het concept ingezet om gebruikers te informeren over bijvoorbeeld het gebouw, de aanwezige faciliteiten of een plattegrond.

 

 

Toepassingen

De informatiezuil informeert uw bezoekers en is daarom in vele situaties te gebruiken. Hier volgt een aantal voorbeelden. Om te beginnen kunt u de zuil inzetten bij de entree van uw organisatie, zodat bezoekers meer te weten kunnen komen over het bedrijf waar ze zich bevinden. Hierop kan onder andere een bewegwijzering worden weergegeven, maar ook foto’s van actualiteiten of een plattegrond van het pand. Daarnaast kan de informatiezuil ook als interactief element in musea worden toegepast, zodat de bezoekers zelf kunnen kiezen welke informatie ze over een bepaald object willen verkrijgen. In de retail industrie zou het apparaat ook ingezet kunnen worden om het volledige assortiment, verschillende mogelijkheden en de voorraad te tonen.

 

 

Ook op evenementen

De toepassingen voor vaste installatie zijn eindeloos, maar zo ook voor verhuur. Zet de informatiezuil of tafel in tijdens uw evenement, om bezoekers op de hoogte te brengen van het laatste programma en de zaalindeling of om uw sponsoren te promoten onder uw deelnemers.

Informatiezuil bij Heuvelman

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van een informatiezuil, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag. Samen met u maken we een keuze voor de juiste oplossing, zodat deze optimaal gebruikt kan worden.

Terug naar het overzicht.