Informeren

Informeren en communiceren

Bent u op zoek naar een manier om uw informatie op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven of puur uw boodschap goed over te brengen? Heeft u moeite met om aansprekende visuele content te creëren en wilt u zelf bepalen waar, wanneer en wat aan informatie te zien is? Lees dan verder wat AV-oplossingen voor u kunnen betekenen.

Bezoekers en medewerkers informeren 

Communiceren naar verschillende doelgroepen binnen uw locatie kan op allerlei manieren. Heuvelman is een specialist op het gebied van het leveren van permanente audiovisuele oplossingen die uw organisatie ondersteunen bij het informeren van uw doelgroepen (medewerkers, bezoekers e.d.). Wij verzorgen de complete audiovisuele inrichting van bedrijfspanden, hotels, locaties en winkelcentra waar men een boodschap wil overbrengen. Heuvelman verzorgt systemen als digital signage, informatiezuilen, ontruimings- en omroepinstallaties evenals beacons die hiervoor ondersteuning bieden. Ook onze innovatieve concepten kunnen ervoor zorgen dat de betrokkenheid, plezier, inzicht van medewerkers of bezoekers toeneemt en zij het gevoel van bescherming, verbinding en vernieuwing ervaren. Een gebruikelijk systeem om dit te bewerkstelligen is digital signage. Dit is het digitaal weergeven van content op schermen, ook wel narrowcasting genoemd. Hiermee bepaalt u hoe, wanneer en met welke informatie uw doelgroepen benaderd worden.

thiald_DS

Bezoekers informeren tijdens evenementen 

Naast het faciliteren van vaste audiovisuele apparatuur verzorgen wij tevens alle techniek met als doel om te informeren bij evenementen die zowel intern als extern plaatsvinden. Ook hier gaat het om het visueel aantrekkelijk weergeven van informatie op het gewenste tijdstip en plaats. Middelen als LED, interactieve plattegrond, transparante displays, informatiezuilen en beacons zijn van toegevoegde waarde tijdens evenementen. Een beacon is een klein apparaatje dat draadloos met smartphones kan communiceren. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw publiek verwelkomen met een persoonlijke boodschap of pushberichten versturen.

`