Maak kennis met Heuvelman

Welkom op onze website!

Op deze pagina vind je video's over Heuvelman en kan jij je aanmelden voor onze inloopmiddag op dinsdagmiddag 17 maart 2020.

Ben jij niet beschikbaar tijdens de inloopmiddag? Geen zorgen! Check deze pagina geregeld, er komen regelmatig nieuwe data bij. Mocht je echt verhinderd zijn, maak dan een afspraak voor een rondleiding en vervolggesprek in één! Kijk ook zeker even naar de rest van onze website, en onze vacature pagina.

Inloopmiddag

Tijdens de inloopmiddag krijg jij een exclusief kijkje in de keuken van Heuvelman. Je krijgt een rondleiding op de hoofdvestiging in IJsselstein waar je spreekt met medewerkers, ons logistiek centrum bezichtigd en onze Experience Room bezoekt. Na afloop weet jij of Heuvelman een bedrijf voor jou is.

Op de inloopmiddag kan je direct een vervolgafspraak plannen, zodat we kunnen kijken in welke functie binnen Heuvelman jij past.

Schrijf je in voor onze inloopmiddag door jouw naam, telefoonnummer en jouw voorkeursdatum te mailen naar inloop@heuvelman.nl, dan zetten wij de koffie en thee klaar!

De inloopmiddagen vinden plaats op:

  • Dinsdag 17 maart 2020, vanaf 13:00 uur


Terug naar het overzicht.