INREV Annual Conference in Dublin

Dit jaar was Dublin het podium voor de Annual Conference van INREV. INREV is de European Association for Investors in Non-Listed Real Estate Vehicles. Zij zijn een platform voor investeerders in non-listed (niet op de beurs) vehicles en zijn continu bezig met het promoten van de vorderingen van de investeringen in onroerend goed in Europa en wereldwijd. Het thema voor de conferentie van dit jaar was ‘Finding value in later-cycle investing’.

Jaarlijkse conferentie

Ieder jaar organiseert INREV deze conferentie voor al haar leden. Deze conferentie is het grootste evenement dat het bedrijf organiseert. Tijdens dit meerdaagse evenement worden de leden getrakteerd op tientallen presentaties en speciale avond bijeenkomsten. Verder splitsen de leden zich op in meerdere groepen, om te spreken over diverse onderwerpen gerelateerd aan het thema.

Widescreen projectie

Het evenement vond voor het grootste gedeelte plaats in het Clayton Hotel in Dublin. Door de nauwe toegang tot het hotel was het een hele uitdaging de vrachtwagens bij het hotel te krijgen, echter door de kundigheid van onze chauffeurs was dit slecht een minimaal obstakel. Heuvelman was voor de programmering in het Clayton volledig verantwoordelijk voor de technische productie en audiovisuele invulling, waaronder decor, licht, audio, camera registratie en widescreen projectie. Voor de weergave van camera beeld en presentatie heeft onze organisatie een dubbele widescreen projectie van 2x12 meter verwerkt in een 40 meter decorwand.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Terug naar het overzicht.