Sogeti Kick Off 2017

Aan het begin van 2017 vond de Sogeti Kick Off plaats. Heuvelman zorgde gedurende drie avonden op verschillende locaties voor de audiovisuele ondersteuning. De Kick Off van Sogeti was dit jaar in de vorm van een Roadshow die langs Aalsmeer, Nuland en Zwolle trok. Iedere avond waren zo’n 450 collega’s aanwezig. Er werd teruggeblikt op de hoogtepunten van 2016 en de plannen voor 2017 werden door de directie gepresenteerd. Aansluitend werd een feestelijk diner geserveerd.

Totale productie

Heuvelman faciliteerde de gehele productie deze dagen, waardoor de organisatie van Sogeti optimaal ontzorgd werd. Iedere locatie was anders en vergde andere techniek. In Studio’s Aalsmeer werd de speciaal ontworpen widescreen content vertoond op een van Nederlands grootste LED-schermen van 100 m2. Tevens werd het geluid en de verlichting verzorgd met behulp van de aanwezige systemen. In Hotel Nuland werd gebruik gemaakt van een combinatie van een groot projectiescherm met meerdere kleine LED schermen, zodat het zicht van het publiek niet belemmerd werd door het vele aantal pilaren in de zaal. Ook werd een compleet geluidsysteem geïnstalleerd en zorgde Heuvelman voor sfeervolle verlichting in de zaal en buiten het hotel. In Van der Valk Zwolle werden buiten bij de entree uplights en bewegend licht geplaatst om het geheel er feestelijk uit te laten zien.

Interactie

Om het evenement een interactief karakter te geven werd door Heuvelman een interactiesysteem ingezet. Er werd gekozen om gebruik te maken van de real-time messaging en peilingen app. Deze applicatie stimuleert de interactiviteit met het publiek en was bij uitstek geschikt door het ‘bring your own device’ principe. Hierdoor kon iedere deelnemer de app ter plekke op zijn/haar mobiele device installeren. Doordat de app geïntegreerd werd met de presentatie kon de organisatie van Sogeti eenvoudig stellingen voorleggen aan het publiek. De resultaten van de peilingen werden real time getoond op de projectieschermen. Tevens kon de uitkomst van de sessie gemakkelijk geëxporteerd worden naar een Excel bestand, waardoor de organisatie later een duidelijk overzicht had van de gegeven antwoorden.

Karin Kramer, Sogeti: “De Kick Off van Sogeti is een belangrijk contactmoment met onze collega’s door heel het land. Door de samenwerking met Heuvelman werden wij op een cruciaal onderdeel van de roadshows volledig ontzorgd. Het is prettig te weten dat technisch alles onder controle is. Daarnaast is er altijd ruimte voor overleg en wordt er actief meegedacht en gewerkt om het event perfect te laten verlopen.”

Terug naar het overzicht.