Interactiesysteem

Laat uw bezoekers een actieve rol spelen

  • Direct uw publiek laten stemmen tijdens uw evenement
  • Ook te gebruiken voor het laten stellen van vragen
  • Altijd in controle over uw publiek

Door het gebruik van interactiesystemen zijn congressen, evenementen en bijeenkomsten niet langer eenrichtingsverkeer. Deelnemers kunnen participeren en hun mening geven wat uw wisselwerking met het publiek verhoogt. Interactiesystemen zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Lees verder om daar meer over te weten te komen.

Stemsystemen

Stemsystemen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er is het stemkastje waarmee uw bezoekers simpel op “ja” of “nee” kunnen stemmen, maar er zijn ook uitgebreidere opties met knoppen van nul tot tien of met het alfabet. Een variant heeft zelfs de geavanceerde optie van een microfoon waarmee bezoekers via het stemkastje vragen kunnen stellen.

 

 

Interactief platform

Als alternatief voor de stemkastjes, kunt u ook gebruik maken van de real-time messaging en peilingen app die uw bezoekers op hun smartphone kunnen installeren. U kunt met deze app eenvoudig stellingen voorleggen of een Q&A-sessie opzetten. Bovendien kan de applicatie geïntegreerd worden in een presentatie. Met het special dashboard heeft u altijd volledige controle over het programma én kunt u discussies modereren. De resultaten van de peilingen en messaging zijn eenvoudig te exporteren naar een Excel bestand. Doordat de app werkt op iOS, Android én beschikbaar is als web-app, is deze voor iedereen toegankelijk. Hiermee ligt de kracht om het publiek te betrekken in uw handen.

 

Ervaar het effect

De systemen kunnen op ieder evenement worden toegepast om de mening van uw publiek te peilen. Daarnaast verhoogt het de interactie met uw publiek, doordat het hen de mogelijkheid biedt vragen te stellen of onduidelijkheden kenbaar te maken. De bezoekers zullen enthousiaster en meer betrokken raken bij uw presentatie, doordat zij daadwerkelijk kunnen participeren.

Advies

Heuvelman heeft ruimschoots ervaring met het toepassen van interactiesystemen, bijvoorbeeld bij aandeelhoudersvergaderingen of grote congressen. Op basis van uw wensen brengen wij graag een passend advies uit. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen u met alle plezier verder helpen.

Terug naar het overzicht.