Interactieve plattegrond

Eenvoudig navigeren door uw locatie

  • Bezoekers faciliteren met relevante informatie en de kortste route
  • Commerciële mogelijkheden zoals toevoegen van acties en advertenties
  • Volledig ingericht op basis van uw wensen

Met een interactieve plattegrond van Heuvelman maakt u bezoekers eenvoudig wegwijs binnen uw locatie. Tevens creëert u een extra communicatiemiddel en dat alles volledig in uw eigen huisstijl. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Wat is een interactieve plattegrond

Met de interactieve plattegrond kunt u de bezoekers van uw evenement of locatie op een geheel nieuwe manier faciliteren. Alle ruimtes van een locatie worden op de plattegrond overzichtelijk in beeld gebracht. Door op een van de ruimtes te klikken krijgt de bezoeker meer informatie als foto’s of het programma van het evenement in de desbetreffende zaal. Ook is er de optie interactieve informatie als tweets, verkeersinformatie en foto’s te integreren in de plattegrond.

Talloze toepassingen

Het concept is toepasbaar voor talrijke locaties als bijvoorbeeld winkelcentra, kantoren, pretparken, evenementenlocaties of op beurzen. Door onze ruime ervaring met verschillende soorten locaties en evenementen, weten wij als geen ander hoe we een interactieve plattegrond zo effectief mogelijk kunnen inrichten.

Gebruik van interactieve plattegrond

De plattegrond is bruikbaar op een touchscreen, maar ook op bijvoorbeeld een tablet. U kunt het ontwerp volledig naar uw eigen wensen uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een dagprogramma, een fotoalbum óf een koppeling met 360-graden-foto’s. Daarnaast kunt u alle informatie eenvoudig zelf beheren, via het bijbehorende Content Management Systeem.

Uw interactieve plattegrond bij Heuvelman

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een interactieve plattegrond of wilt u graag meer weten? Schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen. 

Terug naar het overzicht.