Interactieve portfolio

Al uw video’s, foto’s en brochures in een interactieve applicatie

  • Uw eigen content in eigen stijl
  • Eenvoudige bediening op touchscreen
  • Snel te realiseren en aan te passen

Het creëren van een mooie, interactieve applicatie om uw informatie op een touchscreen te tonen kan een tijd- en geld rovend project zijn. Daarom biedt Heuvelman u een goedkoper, sneller en minstens zo fraai alternatief; het interactieve portfolio.

Wat is een interactief portfolio

Het interactieve portfolio is een touch-applicatie die u eenvoudig kunt voorzien van uw eigen content. Op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier worden uw foto’s, flyers, video’s en documenten van uw producten en diensten op het scherm getoond. Daarbij wordt de app volledig in uw eigen huisstijl gegoten. De stijlvolle vormgeving nodigt de gebruiker uit zodat hij of zij het verhaal achter uw bedrijf of evenement zelf kan ontdekken. Door middel van een mappenstructuur kunt u de indeling volledig naar eigen wens aanpassen.

 

   

Zo past u het interactief portfolio toe

Gebruik het touchscherm bijvoorbeeld op uw beursstand, op uw evenement of in uw kantoorgebouw om uw bedrijfsmateriaal op een aantrekkelijke en dynamische wijze te presenteren. De smaakvolle uitstraling zal de bezoeker triggeren een icoon aan te raken waardoor vervolgens de informatie centraal op het scherm zal verschijnen. De opgevraagde media kan tevens naar wens versleept en vergroot worden. De applicatie is zo ontwikkeld dat meerdere personen tegelijkertijd uw portfolio kunnen bekijken. Zou u graag meer informatie over het interactief portfolio willen hebben of bent u geïnteresseerd in het gebruik van dit concept. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Terug naar het overzicht.