Living Surface voor Jaarbeurs Utrecht

Als preferred partner van Jaarbeurs Utrecht denkt Heuvelman graag mee over innovaties en concepten om de evenementenlocatie nog aantrekkelijker te maken voor organisatoren en bezoekers. Op basis daarvan introduceerde Heuvelman het interactieve concept, de living surface, voor de Jaarbeurs.

Permanente installatie

De living surface in de Jaarbeurs is een permanente installatie in de welkomstruimte van het moderne Media Plaza. Het is mogelijk om de look and feel van de vloerprojectie aan te passen op de wensen en/of huisstijl van de klant. Zo kan een klant door medewerkers van Jaarbeurs gastvrij ontvangen worden in een gepersonaliseerde omgeving. Tevens kan het evenement wat in het Media Plaza plaats vindt haar bezoekers op een leuke interactieve manier verwelkomen. Dit maakt de locatie extra speciaal. Het personaliseren van de vloerprojectie wordt door onze ervaren content designers verzorgd.

Interesse?

De living surface op uw locatie? Dat kan! Lees hier meer over de mogelijkheden van de living surface of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht.