LED-schermen

Hét product voor een visueel spektakel op maat 

  • Zowel indoor als outdoor beschikbaar
  • Samen te stellen in ieder gewenst formaat
  • Gegarandeerd een fraai visueel gezicht in hoge kwaliteit 

Met LED-schermen kunt u content op een bijzonder mooie manier weergeven tijdens uw evenement. Door de schermen vast op uw locatie te installeren heeft u altijd beschikking over deze optimale kwaliteit. De toepassingen van LED-schermen zijn eindeloos. Doe hier inspiratie op voor het gebruik van LED-schermen en wordt geïnformeerd over het ruime aanbod.

Diverse doeleinden

Onze modulaire LED-schermen zijn voor vele doeleinden in te zetten; van het geven van presentaties tot het tonen van live beelden tijdens een evenement tot het maken van een social media wall. Ook zijn de LED-schermen van Heuvelman uitermate geschikt voor het aanleggen van een digital signage systeem, waarmee u specifieke informatie aan uw publiek kunt weergeven. Daarnaast kunt u door een combinatie van meerdere LED-schermen een videowall creëren.

Ruime keus

Doordat ieder evenement of locatie andere wensen heeft hebben wij een breed assortiment aan A-merk LED-schermen. Er zijn talloze varianten beschikbaar, variërend in onder andere opstelling (bijvoorbeeld vast tegen de muur of geplaatst op een aanhanger) of vorm (bijvoorbeeld vlak of curved). Wij denken graag met u mee over de specificaties van het LED scherm die voor u het meest geschikt zijn. Samenvattend: Heuvelman heeft voor iedere vraag een passende oplossing.

Referenties

In de afgelopen jaren hebben we onze LED-schermen onder meer ingezet bij grote publieksevenementen, zakelijke bijeenkomsten, sportevenementen, concerten, congressen, bedrijfspresentaties, scholen en universiteiten. Bent u ook geïnteresseerd in het installeren van LED-schermen? Neem dan contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.