Live-streaming

Stream uw evenement live op internet

  • Live uitzenden van uw presentatie of evenement op internet
  • Op een speciale website of binnen uw eigen omgeving
  • Ondersteuning van A tot Z

Wilt u uw persconferentie, presentatie, meeting of evenement rechtstreeks uitzenden via het internet? Maak dan gebruik van live-streaming. In een, eventueel beveiligde, omgeving kan Heuvelman uw boodschap uitzenden naar een door u geselecteerde doelgroep. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Voorzieningen

Wanneer u kiest voor live-streaming zal Heuvelman alle faciliteiten verzorgen; van camera’s tot regie en van de streaming server tot de online omgeving waar uw video wordt uitgezonden. Enerzijds kunt u kiezen om de video uit te zenden op een aparte website, anderzijds kunt u de uitzending door middel van een code binnen uw eigen website laten afspelen. Uw boodschap kan bekeken worden op ieder device, van smartphone tot aan computer.

On demand uitzend mogelijkheden

Uw uitzending is rechtstreeks te volgen via het internet, maar het is ook mogelijk de uitzending online te laten staan. Zo kan men 24 uur per dag, 7 dagen per week uw video bekijken. Voorafgaand aan uw uitzending komen wij langs om alles tot in de kleinste details af te stemmen voor het optimale resultaat.

Live-streaming bij Heuvelman

Wilt u uw volgende evenement graag live-streamen via het internet? Neem contact met Heuvelman op voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht.