Living surface

Beelden en animaties komen tot leven

  • Extra dynamiek in een 'statische' omgeving
  • Voor evenementen en locaties
  • Projectie op vloeren, muren of schermen

Een interactief element tijdens uw evenement? Een fascinerend interieur design in uw winkels? Of een echte ijsbreker en aandachtrekker voor uw advertentie? Zet dan ons krachtige concept, de living surface, in! Transformeer uw vloer, muur of beeldscherm in een dynamische beleving met de optie de beelden te laten reageren op bewegingen van uw publiek. Lees hier meer over de toegevoegde waarde van de living surface.

 

 

Wat is een living surface

Living surface is een techniek waarbij beelden en/of animaties geprojecteerd worden op muren, vloeren, schermen of andere objecten met de mogelijkheid te reageren op bewegingen van omstanders. Deze bewegingen worden waargenomen door middel van infrarood camera’s. De living surface wordt volledig op maat gemaakt en kan in alle verschillende soorten en maten worden uitgevoerd. Zo kan de techniek op een vloer of muur worden toegepast, maar ook op een beeldscherm. Logo’s, foto’s, beelden en slogans kunnen vanzelfsprekend eenvoudig geïntegreerd worden in een living surface. Samen met u bedenken we een ontwerp, wat door ons zal worden uitgevoerd tot een ware audiovisuele ervaring.

Waarom?

De vloer en de muur zijn plekken waarop weinig gecommuniceerd wordt. Toch kijkt ruim 80 procent van de mensen naar beneden wanneer zij lopen. Middels vloerprojectie bereikt uw boodschap vele mensen én voegt u extra interactie toe voor uw publiek door de bewegende beelden.

Toepassingen

De living surface vermaakt niet alleen de gebruiker, maar ook alle omstanders door het hoge amusementsgehalte. Daarom is het ideaal om deze als advertentie in uw winkel of kantoor te installeren. Daarnaast kunt u het natuurlijk ook toepassen tijdens uw evenement. Heuvelman denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Terug naar het overzicht.