Microsoft Surface Hub

Ervaar de kracht van samenwerken met de Surface Hub

  • Interactief vergaderen op een groot touchscreen
  • Uitgerust met een breed scala aan software
  • Past perfect bij de moderne werkplek

Wilt u zich focussen op uw vergadering en niet op de technologie die daarbij komt kijken? Benut de kracht van de groep met de Microsoft Surface Hub; een krachtig apparaat dat is ontworpen om de manier van samenwerken te verbeteren.

Wat is en hoe werkt de Surface Hub

De Surface Hub is een groot aanraakscherm dat de samenwerking binnen teams zal bevorderen. Door de multi-touch functie, de bijbehorende pennen en Office-apps, wordt de interactiviteit en de productiviteit van uw vergadering verhoogd. Tevens zorgen de HD-camera en de microfoon ervoor dat videovergaderingen met één tik op het scherm gemakkelijk te realiseren zijn. Na afloop kunt u direct uw aantekeningen, actiepunten en resultaten verzenden aan de desbetreffende personen, waardoor een hoop tijd bespaard wordt. Het delen van content is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kijk voor meer informatie naar onderstaand filmpje.

 

 

Inzetbaarheid

Microsoft Surface Hub past perfect bij de moderne werkplek waar teamwork centraal staat, van grote vergaderruimtes tot informele ontmoetingsplaatsen en kantoren. Ieder type organisatie profiteert van de mogelijkheden die de Hub brengt.

Beschikbaar

Het volledig geïntegreerde ontwerp is beschikbaar in twee schermgrootten, namelijk de 55 inch en de 84 inch. Door de flexibele montagemogelijkheden is er altijd een oplossing op maat voor uw bedrijfsbehoeften. Wilt u de mogelijkheden van de Surface Hub zelf ervaren, kom dan kijken in onze experience room in IJsselstein.

Terug naar het overzicht.