Mobiele eventsite

Easy event communication

  • Interactief programmaboekje
  • Geïntegreerde registratiemodule
  • Eenvoudig te beheren

Beheer nu alle inschrijvingen, mailingen en andere relevante informatie rondom uw evenement of congres vanuit één centraal punt met de mobiele eventsite. Deze is zeer eenvoudig in gebruik en zorgt voor een professionele uitstraling. Lees hier meer over deze gebruiksvriendelijke oplossing.

Wat is een mobiele eventsite?

De mobiele eventsite is een eenvoudige online tool. U kunt hier alle informatie kwijt die relevant is voor, tijdens en na uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan het houden van een enquête, een gastenlijst, contactgegevens en het programma. Doordat alles online geregeld wordt, kunnen de laatste wijzigingen altijd makkelijk doorgevoerd worden in de eventsite. Door gebruik te maken van de bijbehorende uitnodigingen- en registratiemodule kunt u veel tijd besparen, doordat bezoekers zelf hun inschrijving kunnen regelen. De eventsite is, bijvoorbeeld door middel van een QR-code, eenvoudig te raadplegen op ieder device. Tevens kunnen gebruikers van de tool deze opslaan op hun smartphone, zodat zij altijd de laatste informatie over uw evenement bij zich dragen.

 

 

Hoe het werkt

Met de website tool maakt u in vijf eenvoudige stappen een eventwebsite volledig in uw eigen huisstijl, waarop u alle informatie die u met uw bezoekers wilt delen plaatst. Heuvelman kan, wanneer u dit wenst, de volledige invulling van de site verzorgen.

Mobiele eventsite bij Heuvelman

Heeft u interesse in het toepassen van de mobiele eventsite of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Terug naar het overzicht.