Nieuws

Childright Nobel Gala 2018

Het was deze maand weer tijd voor de derde editie van het tweejaarlijkse Nobel Gala van het Childright Fund. Deze editie werd net als vorige jaren gehost in de bijzondere Kurhauszaal van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te Scheveningen. Lees meer »

Krajicek Foundation Gala 2018

Heuvelman had de eer om het Krajicek Foundation Gala 2018 te voorzien van audiovisuele faciliteiten. Heuvelman is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor alle AV tijdens dit evenement in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Lees meer »

Cirque & Blue

Eind september van dit jaar vond in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport het inspirerende evenement ‘Cirque & Blue’ van AccorHotels BeNeLux plaats. Als preferred partner van Novotel Amsterdam Schiphol Airport kreeg Heuvelman de unieke kans de audiovisuele faciliteiten van dit evenement te verzorgen. Lees meer »

Mbo Diner

In het meest gave klaslokaal van MBO College Airport vond medio september van dit jaar het jaarlijkse Mbo Diner plaats. Heuvelman was verantwoordelijk voor de techniek tijdens dit bijzondere evenement. Lees meer »

Locatiecongres

Begin september van dit jaar kwam de droom van Linda Kerkhoven uit: meer dan 100 uitzonderlijke locaties kwamen bijeen. In nauwe samenwerking met Marga Groot Zwaaftink, Meeting Designer en oprichter van CommGres, is er audiovisueel gezien gezorgd voor een zeer op de achtergrond goed werkende plenaire techniek met geluidsversterking. Voor de interactie was een catchbox geregeld en om de prachtige locatie nog beter tot zijn recht te laten komen faciliteerde Heuvelman sfeerlicht. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.