Nieuws

Unite 2019 in Kopenhagen

Eind september 2019 kwamen game ontwikkelaars, code schrijvers, animators en programmeurs, van over de hele wereld, samen in Kopenhagen. Unity, een cross-platform game-engine, organiseerde hier de 2019 editie van het populaire event ‘Unite’. Heuvelman heeft de complete technische productie uit handen genomen en ontlaste hiermee de organisatie. Lees meer »

MomenTUm: The Academic Celebration of the Year

Na het afronding van het academische jaar ontvingen meer dan 1.300 graduates van de Technische Universiteit Eindhoven hun diploma tijdens MomenTUm The Academic Celebration of the Year. In opdracht van Artishock events en marketing werd er een prachtig moment van gemaakt. Van het uitreiken van de diploma's, het werpen van de afstudeer baretten, tot het dansfeest dat tot laat in de avond duurde. Lees meer »

Nieuwe ontruimingsinstallatie in Eindhovense zwembad

In februari vorig jaar mocht Heuvelman het Pieter van den Hoogenband zwembad in Eindhoven voorzien van een vaste geluidsinstallatie. De klant twijfelde geen moment toen zij naar een partij zochten om de ontruimingsinstallatie in het zwemcentra te vervangen. Heuvelman werd al snel benaderd om ook deze opdracht uit te voeren. Lees meer »

Moderne inrichting voor het historisch rijke Jongerius Complex

Het historisch rijke Jongerius Complex opende in 2013 opnieuw de Villa met een nieuwe bestemming als vergader- en congreslocatie. Om het Jongerius Kantoor klaar te stomen voor de nieuwe bestemming was een audiovisuele transformatie nodig. Heuvelman nam het voortouw en wist de locatie in vier dagen tijd op audiovisueel gebied op niveau te brengen. Lees meer »

‘Besturen is mensenwerk’ als thema van het VNG Jaarcongres 2019

Begin deze maand begon het tweedaagse Jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De editie van dit jaar focuste zich rondom het thema ‘besturen is mensenwerk’, met als doel de menselijke kant van dit betekenisvolle vak in de spotlight te zetten. Heuvelman was hier opnieuw als totaalleverancier bij betrokken. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.