Nieuws

70ste officiële opening Keukenhof

Gistermiddag werd Keukenhof te Lisse voor de 70ste keer officieel geopend. Ieder jaar opnieuw staat het gehele park in het teken van een thema. Vorig jaar was dit Romantiek in Bloemen. Dit jaar hadden zij Flower Power als uniek thema. Lees meer »

Sportprijs Utrecht 2018

Tijdens een feestelijke avond op de inspiratievolle locatie MediaPlaza van de Jaarbeurs Utrecht werd woensdagavond 13 februari de Sportprijs Utrecht uitgereikt. Tijdens dit evenement wordt er stilgestaan bij de uitzonderlijke talenten en prestaties van Utrechtse sporters en worden zij hiervoor bekroond. Lees meer »

Highlights Integrated Systems Europe 2019

Vorige week stond Amsterdam weer op zijn kop. De Amsterdam RAI was weer volledig overgenomen door de jaarlijks terugkerende ISE beurs. Heuvelman was aanwezig op deze editie van de ISE. Lees meer »

Corendon vervoert Boeing 747 van Schiphol naar hoteltuin

De langverwachte droom van Corendon topman Atilay Uslu kwam recent uit. Een echte Boeing 747 werd van Schiphol naar de hoteltuin van het Corendon Village Hotel Amsterdam verplaatst. Dit bijzondere moment werd volledig vastgelegd en live gestreamd door Heuvelman. Lees meer »

Heuvelman X Corendon

In het voorjaar van 2018 opende het Corendon Village Amsterdam haar deuren voor het publiek en ontving zij haar eerste gasten. Hiermee opende zij het grootste hotel in de Benelux. Corendon creëerde hiermee een nieuwe standaard voor de hospitality branche, één van een hoger niveau. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.