Nieuws

Highlights Integrated Systems Europe 2019

Vorige week stond Amsterdam weer op zijn kop. De Amsterdam RAI was weer volledig overgenomen door de jaarlijks terugkerende ISE beurs. Heuvelman was aanwezig op deze editie van de ISE. Lees meer »

Corendon vervoert Boeing 747 van Schiphol naar hoteltuin

De langverwachte droom van Corendon topman Atilay Uslu kwam recent uit. Een echte Boeing 747 werd van Schiphol naar de hoteltuin van het Corendon Village Hotel Amsterdam verplaatst. Dit bijzondere moment werd volledig vastgelegd en live gestreamd door Heuvelman. Lees meer »

Heuvelman X Corendon

In het voorjaar van 2018 opende het Corendon Village Amsterdam haar deuren voor het publiek en ontving zij haar eerste gasten. Hiermee opende zij het grootste hotel in de Benelux. Corendon creëerde hiermee een nieuwe standaard voor de hospitality branche, één van een hoger niveau. Lees meer »

Childright Nobel Gala 2018

Het was deze maand weer tijd voor de derde editie van het tweejaarlijkse Nobel Gala van het Childright Fund. Deze editie werd net als vorige jaren gehost in de bijzondere Kurhauszaal van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te Scheveningen. Lees meer »

Krajicek Foundation Gala 2018

Heuvelman had de eer om het Krajicek Foundation Gala 2018 te voorzien van audiovisuele faciliteiten. Heuvelman is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor alle AV tijdens dit evenement in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.