Nieuws

Unite 2018 in Berlijn

Dit jaar was Berlijn het podium voor het jaarlijkse Unite 2018. Het doel van dit evenement is het informeren van de gemeenschap van Unity over de vooruitgang van het bedrijf en de nieuwste ideeën en producten te presenteren. Lees meer »

Over Grenzen met het VNG Jaarcongres

Recent vond het Jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten plaats in het MECC in Maastricht. Ieder jaar wordt dit congres gehost in een andere gemeente. Heuvelman was verantwoordelijk voor de volledige productie. Lees meer »

Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

Midden juni vond de tweede editie van het bijzondere evenement Kampioenendag plaats. Georganiseerd door de Dirk Kuyt Foundation stond deze dag in het teken van sporten, gezelligheid en het opheffen van grenzen. Lees meer »

Focus Filmtheater

Na jaren van voorbereiding begon het Focus Filmtheater in Arnhem vorig jaar met een grootschalige verandering. Er werd een volledig nieuw pand gebouwd op de Audrey Hepburnplein naast de Grote Kerk. Lees meer »

26e editie Hilton Haringparty

Recent werd de 26e editie van de Hilton Haringparty gevierd in het Hilton Amsterdam. Met dit feest wordt de haring verwelkomt en kan iedereen genieten van de vis die ook dit jaar weer vetter was dan vorige jaren. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.