Nieuws

Mbo Diner

In het meest gave klaslokaal van MBO College Airport vond medio september van dit jaar het jaarlijkse Mbo Diner plaats. Heuvelman was verantwoordelijk voor de techniek tijdens dit bijzondere evenement. Lees meer »

Locatiecongres

Begin september van dit jaar kwam de droom van Linda Kerkhoven uit: meer dan 100 uitzonderlijke locaties kwamen bijeen. In nauwe samenwerking met Marga Groot Zwaaftink, Meeting Designer en oprichter van CommGres, is er audiovisueel gezien gezorgd voor een zeer op de achtergrond goed werkende plenaire techniek met geluidsversterking. Voor de interactie was een catchbox geregeld en om de prachtige locatie nog beter tot zijn recht te laten komen faciliteerde Heuvelman sfeerlicht. Lees meer »

Nieuwbouw Hogeschool Utrecht

Op de Uithof in Utrecht werd er sinds enige tijd gewerkt aan een compleet nieuw pand voor de Hogeschool Utrecht. Het pand werd volledig ingericht met mooi interieur, er werd plaatsgemaakt voor bijzondere klaslokalen zoals een radiostudio en camerastudio en het pand moest voorzien worden van de meest innovatieve audiovisuele middelen. Lees meer »

Techniek met een Visie

In editie 9 2018 van AV&Stage was een mooi artikel geplaatst over de nieuwe audiovisuele techniek in het Focus Filmtheater. In het artikel 'Techniek met een visie' wordt gesproken met meerdere partijen die een bijdrage hebben mogen leveren aan dit mooie en moderne filmtheater. Graag delen wij hierbij dit artikel. Lees meer »

Officiële opening van het Erasmus MC in Rotterdam

Niemand minder dan onze eigen koning opende in september 2018 het vernieuwde Erasmus MC in Rotterdam. Tijdens deze officiële opening had Heuvelman de eer om samen met Stagelight en IDTV een mooie rol te spelen in het faciliteren van de audiovisuele bijdrage. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.