Nieuws

Nieuwe ontruimingsinstallatie in Eindhovense zwembad

In februari vorig jaar mocht Heuvelman het Pieter van den Hoogenband zwembad in Eindhoven voorzien van een vaste geluidsinstallatie. De klant twijfelde geen moment toen zij naar een partij zochten om de ontruimingsinstallatie in het zwemcentra te vervangen. Heuvelman werd al snel benaderd om ook deze opdracht uit te voeren. Lees meer »

Moderne inrichting voor het historisch rijke Jongerius Complex

Het historisch rijke Jongerius Complex opende in 2013 opnieuw de Villa met een nieuwe bestemming als vergader- en congreslocatie. Om het Jongerius Kantoor klaar te stomen voor de nieuwe bestemming was een audiovisuele transformatie nodig. Heuvelman nam het voortouw en wist de locatie in vier dagen tijd op audiovisueel gebied op niveau te brengen. Lees meer »

‘Besturen is mensenwerk’ als thema van het VNG Jaarcongres 2019

Begin deze maand begon het tweedaagse Jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De editie van dit jaar focuste zich rondom het thema ‘besturen is mensenwerk’, met als doel de menselijke kant van dit betekenisvolle vak in de spotlight te zetten. Heuvelman was hier opnieuw als totaalleverancier bij betrokken. Lees meer »

Smurfit Kappa Innovation Event 2019 – Better Planet Packaging

De ultieme beleving bieden aan jouw gasten is een uitdaging. Een uitdaging waar een audiovisuele partner goed van betekenis in kan zijn. Dit geldt al helemaal voor het Innovation Event 2019 van Smurfit Kappa: een event dat draait om innovatie, vernieuwing en duurzaamheid. Lees meer »

Nieuw pand Microsoft Nederland

Microsoft Nederland heeft de missie om Nederland in staat te stellen een voorbeeld te worden van digitaal succes in de wereld. Microsoft realiseerde zich dat, om bij te kunnen dragen aan het succes van hun klanten, zij zich aan moesten passen. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.