Partnership met Essent

Essent Nederland en Heuvelman zijn recentelijk een nauwe samenwerking aangegaan op het gebied van audiovisuele dienstverlening. Heuvelman voorziet de panden van de bekende energieleverancier zowel in Den Bosch als in Zwolle van een nieuwe audiovisuele invulling.

Audiovisuele invulling

Om de evenementen soepel te laten verlopen binnen Essent, was het de wens een vaste installatie te hebben bestaande uit een beeld- en geluidsinstallatie. Deze apparatuur moest flexibel inzetbaar zijn voor de meerdere locaties. Voor de 28 vergaderruimtes van Essent heeft Heuvelman de huidige schermen en audiovisuele producten vervangen met energiezuinige apparatuur.

Uitgebreide marktoriëntatie

Essent heeft de wensen op het gebied van audiovisueel in kaart gebracht en op basis van deze bevindingen een aanvraag gedaan voor voorstellen bij meerdere AV leveranciers. Niet alleen waren zij op zoek naar een AV leverancier waar zij audiovisuele apparatuur konden aanschaffen. Ook waren zij opzoek naar een partner voor service & onderhoud en verhuur voor interne evenementen. Na deze zeer uitgebreide marktoriëntatie heeft Essent besloten met Heuvelman een partnership aan te gaan. In deze brede samenwerking kijken wij samen naar innovatie op het gebied van AV middelen.

Wij kijken uit naar een hechte samenwerking. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare AV partner? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht.