Heuvelman blijft Medemblik Regatta trouw!

Heuvelman is reeds vele jaren sponsor van de Medemblik Regatta, een olympisch zeilevenement. Eerder stond de Regatta bekend als de Delta Lloyd Regatta, maar na overname van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden is de samenwerking gestopt.

De organisatie die dit zeilevenement al meer dan 20 jaar organiseert, samen met het Watersportverbond en de gemeente Medemblik, besloot de organisatie van de Regatta voort te zetten zonder een hoofdsponsor. Sportivents, het bedrijf van Frans Hin en Joost Brouwer, heeft de organisatie overgenomen.

Het evenement in een nieuw jasje

De Medemblik Regatta gaat door met dezelfde succesvolle formule die al jaren wordt ingezet. Het evenement wordt, net als voorgaande jaren, het podium voor verschillende sportteams in de zeilsport. Gedurende vijf dagen gaat de wereldwijde zeiltop de strijd met elkaar aan op het IJsselmeer. Dit jaar wordt het evenement gehost door het Regatta Center Medemblik. Medemblik is een plaats in West-Friesland en staat bekend om haar mooie haven met ligplaatsen midden in de stad.

Sponsorschap

Heuvelman blijft net als voorgaande jaren verbonden met dit bijzondere evenement. De Regatta is altijd een van de mooiste evenementen geweest waar Heuvelman als sponsor bij betrokken is, en wij zetten dit sponsorschap graag voort in deze 34e editie.

Terug naar het overzicht.