Omroepinstallaties

Effectieve manier om informatie te verspreiden

  • Efficiënt communiceren binnen uw organisatie
  • Voorziet uw bezoekers van relevante informatie
  • Installatie passend bij uw doeleinden

Een omroepinstallatie zorgt voor effectieve communicatie binnen, maar ook buiten uw pand. Tevens kan de installatie als informatievoorziening fungeren op uw evenement. Door de vele combinatie mogelijkheden, biedt het systeem een ware totaaloplossing. Lees hieronder meer over deze mogelijkheden en waarvoor een omroepsysteem ingezet kan worden.

Wat is een omroepinstallatie

Een omroepinstallatie is een systeem waarmee u via diverse luidsprekers uw bezoekers voorziet van mededelingen of andere informatie. De installatie kan tevens gebruikt worden voor het afspelen van achtergrondmuziek of gecombineerd worden met een ontruimingsinstallatie. Omroepinstallaties kunnen in diverse omgevingen worden ingezet. Bijvoorbeeld in evenementenlocaties, hotels, winkelcentra, supermarkten, bedrijven of onderwijsinstellingen. Maar ook tijdens evenementen kan een omroepinstallatie geïnstalleerd worden om deelnemers op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld het programma.

Hoe werkt een omroepinstallatie

Op basis van uw aanvraag bedenkt Heuvelman een ontwerp dat het best past bij uw organisatie. Het kan zo zijn dat uw omroepinstallatie enkel nodig is voor algemene boodschappen zoals bijvoorbeeld in een supermarkt of op sportvelden. Maar binnen gebouwen met verschillende ruimtes en zalen is het vaak handig het omroepsysteem in verschillende zones op te delen. Zo kunt u algemene informatie verspreiden door het gehele pand, maar ook specifieke informatie voor bepaalde ruimtes enkel in de desbetreffende ruimte afspelen. Dit wordt allemaal geregeld via één centraal aanstuurpunt.

Geluidsversterking

Naast dat de geïnstalleerde speakers werken als omroepsysteem, kunnen deze ook werken als geluidsversterking in een afzonderlijke ruimtes. Door middel van het plaatsen van bedieningssystemen, kan het volume apart geregeld worden.

Omroepinstallatie bij Heuvelman

Heeft u interesse in het installeren van een omroepsysteem? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.