Oplaadzuil

Laad mobiele devices eenvoudig op

  • Veilig opladen van iedere smartphone
  • Ruimte voor tien smartphones
  • Verhoogt de frequentie en duur van de bezoeken die u krijgt

Tegenwoordig kunnen we onze smartphone bijna niet meer missen. Toch lopen er tijdens evenementen vaak bezoekers rond met een lege telefoon of tablet zonder de mogelijkheid deze op te laden. Daarvoor biedt Heuvelman u de oplaadzuil. Lees hier meer over dit gastvrije concept.

Hoe werkt de oplaadzuil

De oplaadzuil kan tien mobiele devices tegelijk opladen en is volledig te branden in de gewenste huisstijl. Middels een afsluitbare locker is uw apparaat gedurende het laden beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Binnen 30 minuten is uw smartphone of tablet simpel, veilig en snel opgeladen.

 

 

Toepassing

Doordat alle typen mobiele devices kunnen worden opgeladen in de oplaadzuil kan iedereen hier gebruik van maken. Plaats de oplaadzuil op uw evenement of beurs, en deze zal er voor zorgen dat de frequentie en de duur van de bezoeken die u krijgt verhoogd wordt. Tevens kunt u de zuil binnen uw bedrijf of op kantoor plaatsen, waardoor u een vriendelijke oplossing heeft voor de lege telefoon van uw gasten. U kunt uw eigen oplaadzuil huren of kopen bij Heuvelman. Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden. 

Terug naar het overzicht.