Outdoor LED

Indrukwekkend visueel spektakel

  • Informeer uw publiek op aantrekkelijke wijze
  • Samen te stellen in ieder gewenst formaat
  • Fraai visueel gezicht in hoge kwaliteit

Met LED-schermen kunt u content op een bijzonder mooie manier weergeven tijdens uw buiten evenement. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven van live beelden tijdens concerten of evenementen, of het tonen van reclame. De toepassingen zijn eindeloos. Doe hier inspiratie op voor het gebruik van outdoor LED-schermen en wordt geïnformeerd over het ruime aanbod.

Toepassingen

Door de hoge kwaliteit en superieure uitstraling van de outdoor LED-schermen trekt de weergegeven content de aandacht van uw bezoekers en voorbijgangers. Daarom zijn de displays uitermate geschikt als informatievoorziening tijdens outdoor evenementen, als bijvoorbeeld festivals, concerten of sportevenementen. U kunt perfect live-beelden weergeven op de schermen zodat alle aanwezigen goed zicht hebben op wat er gaande is. Tevens kunt u de displays gebruiken voor bewegwijzering of het weergeven van reclame of de laatste informatie.

Crowd Management Systeem

Naast de bovengenoemde toepassingen van outdoor LED-schermen, kunt u door diverse schermen te koppelen ook een crowd management systeem aanleggen. Hiermee zorgt u dat grote getalen bezoekers voorzien worden van actuele informatie omtrent veiligheid. Het systeem maakt het mogelijk alle schermen aan te sturen vanuit één centraal regiepunt.

Divers aanbod

Heuvelman biedt een breed assortiment A-merk schermen aan. Talloze varianten zijn beschikbaar, variërend qua opstelling en grootte. Daarnaast kunt u de schermen ook combineren tot een grote videowall. Kortom; alles is mogelijk en daardoor is er altijd een model dat past bij uw bedoeling.

Indoor LED

Wilt u een LED-scherm binnen gebruiken? Dan zijn de outdoor LED-schermen niet ideaal. Deze hebben namelijk een lichtsterkte om buiten in het zonlicht goed gezien te worden, maar binnen werkt dit niet optimaal. Daarom beschikt Heuvelman over een ruim aanbod indoor LED-schermen, die uw content binnen optimaal kunnen weergeven.

Referenties

De afgelopen jaren heeft Heuvelman talrijke keren outdoor LED-schermen ingezet bij grote publieksevenementen, sportevenementen, outdoor bioscopen, concerten en festivals. Bent u geïnteresseerd in een outdoor LED-scherm? Neem contact op met Heuvelman en wij zullen u met alle plezier verder helpen. 

Terug naar het overzicht.