Over ons

Heuvelman voorziet de business-to-business markt al 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert Heuvelman projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, installatie, content creatie, detachering, service en ICT. Met vestigingen in IJsselstein (hoofdvestiging), Amsterdam, Delft en Eindhoven voeren wij projecten uit in heel Europa. Wij bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en vergaderingen en anderzijds voorzien we organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Heuvelman heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de audiovisuele branche.

over heuvelman

Zeven expertises

Heuvelman kent zeven expertises binnen haar organisatie, te weten: verhuur, verkoop, installatie, content creatie, detachering, service en ICT. Deze brede range aan expertises maakt onze organisatie een totaalleverancier. Dit heeft als voordeel dat u voor alle AV-gerelateerde aangelegenheden een samenwerking met onze organisatie kan aangaan. Aangezien Heuvelman een account georiënteerde organisatie is hebben opdrachtgevers met vaste contactpersonen van Heuvelman te maken, te weten: de vaste accountmanager (commercieel verantwoordelijk) en de projectleider/productiemanager (technisch verantwoordelijk). De toegevoegde waarde hiervan is een persoonlijke relatie en korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Kortom; alles wordt in één keer geregeld en u wordt in de volle breedte ontzorgd.

Werkwijze

Ongeacht de grootte van het uit te voeren project, hanteert Heuvelman een specifieke en voor de klant transparante werkwijze. De werkzaamheden variëren van een helder, praktijkgericht advies en een gespecificeerde begroting, tot projectmanagement, een locatieanalyse en aftersales. De werkwijze van onze organisatie is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak. Zo kennen wij de (on)mogelijkheden van de meeste hotels, locaties, overheids- en publieke gebouwen als geen ander. Dat zorgt voor een goed advies en bespaart u tijd en kosten. Uiteindelijk resulteert dat alles in perfect beeld, geluid en licht. Daarbij is het goed om te weten dat wij ook in het buitenland inzetbaar zijn.

Geloof in strategisch partnerships

Heuvelman gelooft in de kracht van een strategisch partnership tussen opdrachtgever en leverancier. Alleen door daadwerkelijk samen te werken met elkaar kan een win-win situatie voor beide partijen worden gecreëerd. Vanuit deze visie werken wij dan ook samen met onze klanten hetgeen resulteert in langdurige samenwerkingsverbanden. Hierbij denken we graag mee vanuit de behoeften die u heeft om uw ambities naar de toekomst te realiseren. Het ontwikkelen van innovatieve audiovisuele concepten, specifiek voor uw organisatie of advisering om te komen tot kostenbesparingen maken hier een vast onderdeel van uit. 

Terug naar het overzicht.