Partnership Hotel Pestana Amsterdam

We zijn trots te kunnen melden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Hotel Pestana Amsterdam Riverside. Dit nieuwe 5-sterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand, het voormalige stadhuis en het archief van de Amstelgemeenschap. De Portugese hotelketen ‘Pestana Hotel Group’ opende hiermee haar eerste hotel in Nederland. Heuvelman zal als audiovisueel partner producties en bijeenkomsten die plaatsvinden in het exclusieve hotel ondersteunen. Heuvelman streeft ernaar met audiovisuele techniek bij te dragen aan de successen van Hotel Pestana Amsterdam Riverside. Er wordt met groot genoegen uitgekeken naar een intensieve samenwerking tussen beide partijen.

Pestana Amsterdam Riverside

Vier jaar lang werd het luxe hotel Pestana Amsterdam Riverside verbouwd. De in totaal vier separate panden beschikken over 122 kamers en 32 long stay-appartementen, conferentieruimte, tien vergaderzalen, restaurant, fitnessruimte, en een spa/wellness met zwembad. De parkeergarage van het hotel beschikt over 60 parkeerplekken. De accommodatie is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij een aantal highlights van Amsterdam zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. 

Pestana

Pestana Hotel Group

De Pestana Hotel Group bestaat uit 90 hotels gevestigd in 15 landen en is de grootste multinational hotelgroep van Portugese oorsprong. De Pestana-groep is erin geslaagd zijn naam op de kaart te zetten sinds 1972 toen het haar eerste hotel op het eiland Madeira opende.

Terug naar het overzicht.