Presentation cloud

Al uw presentaties op één plek

  • Presentaties altijd en overal beschikbaar 
  • Extreem eenvoudig te bedienen
  • Maximale interactie met uw publiek

Een verloren USB-stick of een presentatie die hapert op het moment suprême; het is een nachtmerrie voor iedereen die wel eens een presentatie geeft. Heuvelman ontwikkelde een platform dat dit tot het verleden doet behoren: de presentation cloud.

 

 

Wat is de presentation cloud

De presentation cloud vereenvoudigt en versterkt de manier van presenteren, het besturen van de presentatie en de interactiviteit met het publiek. Het concept bestaat uit verschillende onderdelen. Een PowerPoint-presentatie wordt door de spreker geüpload in een web omgeving, waarbij men direct kan zien hoe de presentatie uiteindelijk aan het publiek vertoond zal worden. Indien de presentatie nog aanpassingen vergt kan dat zonder problemen online gewijzigd worden. Zo kan voorkomen worden dat een presentatie tijdens de bijeenkomst niet optimaal leesbaar is.

Doeltreffend

Doordat de presentaties in een web omgeving overzichtelijk bij elkaar staan is dezelfde presentatie altijd en overal beschikbaar. Dit stimuleert de interactie met uw publiek. Wanneer zij bijvoorbeeld na afloop van alle lezingen nog vragen hebben over één specifieke presentatie, kan deze er in een handomdraai vanuit de cloud bijgehaald worden. Tevens bevordert de presentation cloud de bewaking van het tijdschema van uw evenement, doordat er nooit last-minute gezocht hoeft te worden naar de presentatie.

Interested?

Are you interested in using presentation cloud or would you like more information about this concept? Do not hesitate to contact us. We are happy to help and advise you!

Terug naar het overzicht.