Presenteren

Heuvelman is dé specialist in het leveren van presentatiefaciliteiten in de breedste zin van het woord. Zo levert Heuvelman enerzijds permanente audiovisuele apparatuur inclusief service en onderhoud. Anderzijds verzorgt onze organisatie alle techniek ten behoeve van presentaties bij evenementen die zowel intern als extern plaatsvinden. De inhoud van de presentaties kan worden verzorgd door onze afdeling content creatie.

dhl

Permanente audiovisuele apparatuur 

U bent bij Heuvelman aan het juiste adres voor de complete audiovisuele inrichting van talrijke soorten ruimtes waar presentaties gegeven worden. Tevens behoort het leveren van audiovisuele apparatuur specifiek voor presentatiedoeleinden, zoals projectoren, videowalls en geluidsversterking tot de mogelijkheden. U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld bedienings-, stem- en camerasystemen. Ontdek welke permanente oplossingen voor u interessant kunnen zijn.

Tijdelijke oplossingen tijdens evenementen 

Naast het faciliteren van vaste audiovisuele apparatuur verzorgen wij tevens de technische ondersteuning voor presentaties bij evenementen die zowel intern als extern plaatsvinden. U kunt daarbij denken aan middelen als projectie, verlichting, vertaalsystemen, app ontwikkeling, live-streaming evenals interactiesystemen. Persoonlijke aandacht en service tijdens een presentatie is hetgeen wat kenmerkend is voor onze dienstverlening. Bekijk de diverse producten per expertise en branche die wij realiseren.

`