Projectie

Uw presentatie haarscherp in beeld voor uw publiek

  • Fraai en in groot formaat uw presentatie weergeven
  • Eenvoudig te bedienen
  • Inclusief projectiescherm en ophangsysteem

Projectie is een van de meest gebruikte oplossingen om content weer te geven tijdens evenementen, congressen, vergaderingen, colleges of andere bijeenkomsten. Daarom biedt Heuvelman u een breed scala aan mogelijkheden. Informeer uzelf hieronder of neem contact met ons op.

De juiste keuze voor u

U kunt projectie als tijdelijke oplossing gebruiken wanneer u een evenement, congres of andere bijeenkomst organiseert. Wanneer u op zoek bent naar een langdurige oplossing waarbij een projector en bijbehorend scherm vast worden geïnstalleerd in de door u gekozen ruimte, kunt u ook bij Heuvelman terecht. Eén van de mogelijkheden hiervoor is het gebruik van een projectiesysteem waarbij de mogelijkheid bestaat om het projectiescherm weg te werken in een systeemplafond.

Scherm

Het bijbehorende projectiescherm is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Op deze manier kunt u aan groot of klein publiek haarscherp uw presentatie tonen, zonder dat u gebonden bent aan het formaat van een beeldscherm. Wilt u echt wat indrukwekkends, dan kunt u ook kiezen voor een widescreen projectie. Dit is een breedbeeld scherm waarop alle soorten content vertoond kan worden.

Projectoren

Iedere ruimte is anders qua lichtinval, grootte en opstelling. Daardoor heeft u de keuze uit ons ruime aanbod video- en dataprojectoren die ieder verschillende resoluties en lichtopbrengst bieden. Zo biedt Heuvelman u conventionele projectoren die werken met een projectielamp. Deze projectoren hebben een levensduur van 500 tot 2.000 branduren. Echter kunt u ook kiezen voor led-laser projectoren. Het voordeel van de lasermodule is dat het een constante lichtopbrengst biedt. De levensduur van een led-laser projector is wel 20.000 uur. Indien u geïnteresseerd bent, neem dan contact op voor een advies op maat.

Terug naar het overzicht.