Projectieschermen

Geef uw projectie optimaal weer

  • Altijd een passend scherm voor u
  • Hoge kwaliteit
  • Verschillende afmetingen beschikbaar

Uw presentatie op de beste manier weergeven is niet alleen afhankelijk van het type projector. Het projectiescherm heeft hier grote invloed op. Hoewel de schermen al jaren dezelfde functie hebben zijn de kenmerken wel degelijk geïnnoveerd. Lees hieronder meer over projectieschermen en de verschillende opties.

Belang van projectieschermen

Bij het produceren van een hoge kwaliteit projectie is een goed projectiescherm onmisbaar. In tegenstelling tot de witte muur beschikt een projectiescherm over een reflectieve laag die het licht reflecteert en verdeelt, waardoor een optimale weergave mogelijk is. De schermen bestaan er in verschillende soorten en maten. Hierdoor kunt u aan groot of klein publiek haarscherp uw presentatie tonen.

 

 

Bevestiging van het scherm

U kunt het projectiescherm op verschillende manieren bevestigen. Zoekt u naar een duurzame oplossing voor in bijvoorbeeld uw vergaderruimte, presentatiezaal of ontvangstruimte? Dan kunt u kiezen voor vaste montage aan de wand of muur, waarbij Heuvelman het scherm mooi kan wegwerken. Voor tijdelijke constructies voor op evenementen, congressen of andere bijeenkomsten kunt u gebruik maken van een van onze mobiele standaarden.

Kies het passende scherm

Ondanks dat ieder scherm er op het eerste gezicht hetzelfde uit ziet, kunnen de specificaties van de schermen enorm verschillen. Het juiste scherm voor u hangt af van de lichtinval en opstelling van uw ruimte. Er is altijd een passende oplossing voor uw locatie. Neem contact op en laat u bij Heuvelman adviseren over oplossingen op het gebied van projectieschermen.

Terug naar het overzicht.