Projectoren

Projecteer uw content in de hoogst mogelijke kwaliteit

  • Altijd een projector die past bij uw ruimte
  • Lange levensduur
  • Geef uw content fraai weer

Uw presentatie op de beste manier weergeven is niet alleen afhankelijk van de ruimte en het gekozen projectiescherm. Het type projector heeft hier ook grote invloed op. Lees hieronder meer over de diverse projectoren en ontdek welke oplossing het best bij uw doeleinde past.

Projectie

Projectie is een van de meest gebruikte oplossingen om content weer te geven tijdens evenementen, congressen, vergaderingen, colleges of andere bijeenkomsten. Daarom biedt Heuvelman u een breed scala aan mogelijkheden. U kunt daarbij kiezen uit verschillende type projectoren en projectieschermen die de weergave van uw content optimaliseren.

Belang van projectoren

Bij het produceren van een hoge kwaliteit projectie is het juiste type projector cruciaal. Iedere ruimte is namelijk anders qua lichtinval, grootte en opstelling. Het kan zo zijn dat u wilt projecteren vanaf een zeer korte afstand van het projectiescherm, of dat u een hele glazen wand in uw ruimte heeft waardoor er veel licht binnenvalt. Daardoor heeft Heuvelman een ruim aanbod aan video- en data projectoren die ieder verschillende resoluties en lichtopbrengst bieden. Zo is er altijd een projector die uw content optimaal kan weergeven in de door u beoogde ruimte.

Diverse typen projectoren

Er zijn verschillende modellen projectoren. Om te beginnen is er de conventionele projector die werkt met een projectielamp. Dit type heeft een levensduur van 500 tot 2.000 branduren. Daarna kan de lamp gewoon vervangen worden door een andere en heeft u als het ware een nieuwe projector. Echter bestaan er ook led-laser projectoren die werken met een lasermodule. Dit zorgt dat er een constante lichtopbrengst mogelijk is. De initiële investering in deze projector is relatief hoog, maar door de lange levensduur van zo’n 20.000 uur en de hoge kwaliteit, biedt de projector zeker waarde voor z’n geld. Heuvelman adviseert u graag in het kiezen van de juiste projector. Twijfel daarom niet contact met ons op te nemen. 

Terug naar het overzicht.