Roommanagement

Richt uw organisatie efficiënter in

  • Gebruik ruimtes zo effectief mogelijk
  • Wordt niet meer gestoord tijdens besprekingen
  • Voorkom dubbele boekingen

Organisaties ervaren steeds meer dat het belangrijk is om een goede planning voor beschikbare vergaderruimtes te hebben. Dit bespaart tijd en voorkomt onnodige irritaties. Heuvelman biedt hiervoor het ruimtereservering systeem. Lees hieronder over de voordelen van room management.

Waarom ruimtereservering

Een ruimtereservering systeem maakt het zeer eenvoudig om vergader-, overleg- en presentatieruimtes te reserveren. Doordat het systeem iedere werknemer een persoonlijke digitale handtekening geeft is het gemakkelijk om te zien welke ruimtes door wie geboekt zijn en welke dus nog vrij zijn. Uw organisatie kan op deze manier een stuk efficiënter werken. Er hoeft namelijk niet meer gezocht te worden naar geschikte ruimtes, wat een hoop tijd bespaart. Daarnaast zullen vergaderingen niet meer gestoord worden door andere collega’s, omdat zij zien dat de ruimte op dat moment bezet is. Ook voorkomt het systeem dubbele boekingen voor zalen.

 

 

Hoe werkt ruimtereservering?

Middels moderne touchschermen bevestigt nabij de ingang van de vergaderruimte kunt u eenvoudig de betreffende ruimte reserveren. Door de groene en rode verlichting rondom het display kan direct gezien worden of de ruimte reeds bezet is. Naast het reserveren van de ruimte middels de schermen, kunt u deze ook boeken via bekende interfaces. Zo kunt u vanaf ieder gewenst apparaat als computers, laptops, tablets of smartphones ruimtes reserveren. Dit maakt dat de werknemer dus niet aanwezig hoeft te zijn op locatie om een ruimte te boeken. Deze specificatie speelt perfect in op de huidige trend van het flexwerken.

Voor wie is het systeem interessant

Ruimtereservering is met name interessant voor bedrijven en instellingen om de beschikbare ruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken. Daarnaast biedt het systeem ook de mogelijkheid om te zien waar uw collega’s aan het werk zijn, zodat er niet onnodig naar elkaar gezocht hoeft te worden. Naast het reserveren van ruimtes kunnen ook werkplekken gereserveerd worden met het systeem. Dit sluit volledig aan op het nieuwe werken, waarin het vaker voorkomt dat collega’s op een plek naar keuze werken. Wanneer medewerkers wel naar kantoor komen kunnen zij door middel van reservering een plek voor zichzelf garanderen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een ruimtereservering systeem? Neem dan contact op met Heuvelman. Wij informeren en adviseren u graag!

Terug naar het overzicht.