Service-app

Optimale dienstverlening voor uw hotel of evenementenlocatie

  • Een app voor alle serviceverzoeken
  • Gasten hoeven de ruimte niet te verlaten
  • Bijbehorend Content Management Systeem

Streeft u naar de beste dienstverlening voor uw gasten? Kijk dan eens naar onze service-app, waarop bezoekers alle mogelijke verzoeken kunnen doorgeven zonder ook maar een stap te hoeven zetten. Lees hier meer over wat de service-app inhoudt en de werking ervan.

service app ruwenberg

Wat is de service-app

Heuvelman heeft een app ontwikkeld om hotels en evenementlocaties in staat te stellen om de dienstverlening naar haar gasten verder te verbeteren. Deze kan volledig in de gewenste huisstijl worden ontwikkeld. De app geeft deelnemers aan een meeting of evenement de mogelijkheid om door middel van een tablet of smartphone een serviceverzoek in te dienen, zonder de ruimte te verlaten. Door gebruik te maken van deze app kunnen gasten zich bezighouden met waar zij voor gekomen zijn; het evenement of de vergadering.

 

 

Hoe werkt het?

De app kan eenvoudig gratis gedownload worden via de Google Play Store of de iOS App Store. Op de betreffende locatie wordt een event-code verstrekt om in te loggen op de app. Daarop kunnen alle serviceverzoeken zoals het bestellen van eten en drinken tot het verzoek om technische ondersteuning worden ingediend. De aanvraag komt vervolgens terecht in het door Heuvelman geleverde bijbehorende web-based Content Management Systeem (CMS). De melding komt realtime binnen bij een medewerker en hij/zij onderneemt vervolgens actie. Het systeem, plus de app en server worden volledig door Heuvelman ingericht. 

Service-app bij Heuvelman

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een service-app voor uw organisatie? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. 

Terug naar het overzicht.