Sfeerverlichting

Passende ambiance creëren met licht 

  • Inspelen op emotie met licht
  • Tal van mogelijkheden
  • Zowel voor tijdelijke als vaste oplossingen

Licht is een van de middelen om evenementen en vaste ruimten een passende ambiance te geven. Daarom biedt Heuvelman u een breed scala aan mogelijkheden. Wij verzorgen graag de lichtfaciliteiten die passen bij uw situatie. Informeer uzelf hieronder of neem contact met ons op.

Ervaring naar wens creëren

Met sfeervolle en kleurrijke verlichting laat u meteen een goede impressie achter op uw evenement. Licht heeft ongeacht de branche of bedrijfsgrootte, op vele manieren effect op uw bezoekers en medewerkers. Het heeft onder andere invloed op de stemming, productiviteit, concentratie, gezichtsvermogen en keuzes die gemaakt worden. Sfeerverlichting wordt enerzijds ingezet voor evenementen, zoals gala’s, congressen evenals openingen en productpresentaties voor het creëren van een optimale beleving. Anderzijds kan ondersteuning op dit vlak ook dienen als aanvulling op uw bestaande permanente verlichting in uw hotel, eventlocatie of bedrijfspand, zoals restaurant, wacht- en werkruimte en dergelijke. Een goede lichtkeuze zal in ieder geval ten goede komen van de ambiance en absoluut van meerwaarde zijn. 

sfeerverlichting

Voorbeeld sfeerverlichting

Bij sfeerverlichting kunt u denken aan LED-verlichting, LED-parren en LED–lijnen die boven tafels hangen op verschillende hoogtes om zodoende een intieme sfeer te creëren. Ook kunnen we deze lampen ook buiten hangen om een geheel te vormen met binnen. Zo kan Heuvelman met een combinatie van creatieve en moderne technieken zorgen voor een passende sfeer en mooie beelden. 

Basis voor succes

De werkwijze van onze organisatie op het gebied van verlichting is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak. Zo kennen wij de (on)mogelijkheden van de meeste hotels, locaties, overheids- en publieke gebouwen als geen ander. Dat zorgt voor een goed advies en bespaart u tijd en kosten. Wij werken samen met u dat uiteindelijk resulteert dat alles in het prachtige aanlichten van u event of ruimte(s). 

Nieuwsgierig?

Wilt u de perfecte eerste indruk bij uw bezoekers achterlaten tijdens uw evenement of op uw locatie? Maak een goede keuze voor licht! Neem contact met ons op en wij laten u weten hoe wij u hierin kunnen ondersteunen!

Terug naar het overzicht.