Showverlichting

Evenementenverlichting voor ieder type event

  • Eenvoudige tot complexe oplossingen
  • Onderscheidend en indrukwekkend 
  • Ervaren technici

Een goede show of evenement valt of staat bij goede verlichting. Uiteraard wilt u daar zelf geen omkijken naar hebben. Daarom verzorgen wij het graag voor u, met oplossingen die passen bij uw organisatie en voorkeuren.

showverlichting

Verzorging showverlichting

Heuvelman is gespecialiseerd in het verlichten van uiteenlopende type shows en evenementen; van eenvoudig tot uitgebreid en gedetailleerd. Wij maken altijd gebruik van de laatste technologie op het gebied van licht en kunnen u op dit vlak ondersteunen. Een lichtshow van niveau geeft uw event extra cachet.

showverlichting

Werkwijze

De werkwijze van onze organisatie op het gebied van showverlichting is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak. Zo kennen wij de (on)mogelijkheden van de meeste eventlocaties en hotels als geen ander. Dat zorgt voor een goed advies en bespaart u tijd en kosten. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij samen met u voor de juiste verlichting om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Interesse?

Bent u klaar om te starten met de planning van uw event? Neem de eerste stap en laat ons weten wat het doel van uw evenement is. Neem contact met ons op want onze ervaren technici helpen u graag verder!

Terug naar het overzicht.