Smart Hospitality Televisie

State-of-the-art hospitality communicatie

  • Televisie voor informatie en entertainment
  • Sublieme beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid
  • Communicatie afgestemd op uw gasten

Smart hospitality televisies dragen bij aan een gastvrije beleving en ontvangst. Met de komst van speciale televisies voor deze branche gaat er een nieuwe wereld voor u en uw gasten open. Lees verder welke toepassingsmogelijkheden van smart hospitality televisies voor u interessant zijn.

 

 

Wat is het

De nieuwe generatie smart hospitality televisies zijn volledig verbonden met het internet en voorzien van een informatie- en entertainmentplatform waarop gasten zich uitgebreid kunnen informeren. De televisies zijn specifiek ontwikkeld voor locaties waar gasten ontvangen worden. Bijvoorbeeld hotels en eventlocaties, maar ook wachtruimtes in ziekenhuizen, of winkelcentra. Hiermee wordt er ingespeeld op de toenemende wensen op het gebied van beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, interactiviteit en entertainment.

Faciliteiten weergeven

Met het display kunt u de faciliteiten van uw locatie weergeven. In hotelkamers bijvoorbeeld kunt u alle hotelfaciliteiten als het tijdstip voor ontbijt, openingstijden van de spa, verschillende vergaderlocaties en de wificode aan uw gasten laten zien. Middels het interactieve platform kunnen bovendien tips worden gegeven die specifiek op het type gast zijn afgestemd. Op basis van verschillende aanpasbare templates kunt u onder andere de restaurants en voorzieningen van het hotel promoten, maar ook tips voor activiteiten en bezienswaardigheden geven. De displays zijn ook goed in te zetten voor bewegwijzering.

Interactief touchcreen

Stelt u eens voor dat uw gasten terugkomen van een dagje uit en hun foto’s via hun smartphone op de tv kunnen bekijken en delen op social media. Wanneer u kiest voor een interactief touchscreen kan dat doordat de televisie connectie met een mobiele telefoon kan maken. Hierdoor zouden uw gasten ook op eenvoudige wijze bestellingen en reserveringen vanuit hun kamer kunnen maken. Tevens is het mogelijk uw gasten te laten in- en uitchecken en afrekenen via de displays, wat u uiteindelijk zelfs een kostenbesparing zal opleveren.

Referenties

Heuvelman installeerde hospitality televisies onder andere bij AFC AJAX en IJsstadion Thialf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.

Terug naar het overzicht.