Oplaadzuil bij Smurfit Kappa

Afgelopen zomer vond in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee het Smurfit Kappa Innovation Event 2017 plaats. Hier werden aan klanten de laatste innovaties en trends in de verpakkingsindustrie getoond. Voor de vierde keer op rij, voerde Heuvelman de complete technische productie voor dit grootschalige, internationale evenement uit.

Innovatieve concepten

Het programma bestond uit verschillende onderdelen. Naast de plenaire sessie was er een interactieve expositie waar diverse standhouders hun nieuwigheden demonstreerden aan de bezoekers. Diverse innovatieve concepten werden door Heuvelman ingezet om voor de gasten van de bijeenkomst een ultieme beleving te garanderen. Door middel van een living surface werden de deelnemers welkom geheten. Daarnaast werden ook virtual reality brillen en de TableConnect ingezet. Tijdens het evenement werd ook gebruik gemaakt van een oplaadzuil. Op deze manier bood de het Innovation Event een vriendelijke oplossing voor de lege smartphone of tablet van hun gasten. De oplaadzuil was compleet gebrand in de huisstijl van Smurfit Kappa. Tevens is de zuil voorzien van lockers, waardoor de gasten hun mobiele device op ieder gewenst moment, veilig konden opladen.

Oplaadzuil

Zou u tijdens uw volgende evenement of binnen uw organisatie uw gasten ook graag gebruik laten maken van een oplaadzuil? Klik hier voor meer informatie over dit gastvrije concept of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar het overzicht.