Social media wall

Direct de laatste tweets en posts op een scherm

  • Live verbinding met o.a. Twitter en Instagram
  • Volledig en eenvoudig naar uw eigen wensen aan te passen
  • Stimuleert social media gebruik

Stimuleren dat uw bezoekers van zich laten horen op social media over uw bedrijf of evenement, kan eenvoudig met de social media wall. Lees hier meer over hoe je kan profiteren van deze oplossing.

Social media

Het gebruik van social media kan de interactie met uw publiek en klanten verhogen en tegelijkertijd een boost geven aan de naamsbekendheid van uw organisatie of evenement. Daarom is het van groot belang dat u dit stimuleert. De social media wall is hier de perfecte oplossing voor. U kunt kiezen voor één of meerdere schermen waarop live de laatste tweets en/of posts van of over uw activiteiten worden weergegeven – en dat volledig op de manier zoals u dat wilt. Daar wil uw bezoeker natuurlijk graag tussen staan!

 

 

Concept

De social media wall kan volledig in uw eigen huisstijl worden gegoten en u kunt zelf bepalen welke informatie op het scherm wordt weergegeven. Daarnaast kunt u de social media content combineren met andere applicaties en/of beeldmateriaal op het scherm. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wil. Wilt u echt wat unieks? Dan kan Heuvelman voor u een Social Hub ontwerpen. Dit is een ruimte volledig ingericht met diverse schermen en interactieve elementen waarop de nieuwste social media content rondom uw organisatie wordt vertoond. De hub zal de zichtbaarheid op social media vergroten voor de totale organisatie.

Verhuur en verkoop

De social media wall is beschikbaar voor verhuur voor op bijvoorbeeld uw congres, zakelijk- of publieksevenement. Daarnaast kan Heuvelman de social media wall of een uitgebreider concept daarvan vast laten installeren binnen uw bedrijf of organisatie. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht.