Widescreen, LED, stemsysteem + content creatie

Heuvelman verzorgde de audiovisuele ondersteuning van de Sogeti Kick Off 2017 op drie verschillende locaties. Het event van Sogeti was dit jaar in de vorm van een roadshow die langs Aalsmeer, Nuland en Zwolle trok. Iedere avond waren 450 collega’s aanwezig.

Diverse technieken

Heuvelman verzorgde de gehele productie deze drie dagen. Echter, iedere locatie was anders en vergde andere techniek. In Studio’s Aalsmeer werd de speciaal door ons ontworpen widescreen content op de aanwezige LED-schermen van 100 m2 vertoond. Eveneens werd het geluid en de verlichting verzorgd met behulp van de aanwezige systemen. In Hotel Nuland werd gebruik gemaakt van een combinatie van een groot projectiescherm met meerdere kleine LED-schermen, zodat het zicht van het publiek niet belemmerd werd door de pilaren in de zaal. Ook werd een compleet geluidsysteem geïnstalleerd en zorgde Heuvelman voor sfeervolle verlichting in de ruimte, maar ook buiten bij de entree. Bij Van der Valk Zwolle werden buiten bij de entree uplights en bewegend licht geplaatst om het geheel er feestelijk uit te laten zien. Voor het proactieve karakter van het evenement werd het Meetoo stemsysteem gebruikt. Deze applicatie stimuleert de interactiviteit met het publiek en is bij uitstek geschikt voor grote bijeenkomsten door het ‘bring your own device’ principe.

Karin Kramer, Sogeti: “De Kick Off van Sogeti is een belangrijk contactmoment met onze collega’s door heel het land. Door de samenwerking met Heuvelman werden wij op een cruciaal onderdeel van roadshows volledig ontzorgt. Het is prettig te weten dat technisch alles onder controle is. Daarnaast is er altijd ruimte voor overleg en wordt er actief meegedacht en gewerkt om het event perfect te laten verlopen.”

Over Sogeti

Sogeti is een ICT-bedrijf dat in 1967 is opgericht door de Franse ondernemer: Serge Kampf. Hij herkende een sterke behoefte aan IT-ondersteuning op de zakelijke markt. Sogeti heeft zich ten doel gesteld zich als innovatieve IT-dienstverlener betekenisvol te zijn binnen elke relatie die zij onderhouden. Wilt u ook de juiste ondersteuning qua audiovisuele systemen tijdens uw evenement? Neem contact met ons op of kom langs in de onze experience room!

Terug naar het overzicht.