Sprekersklok

Waarborg uw tijdschema met de sprekersklok

  • Altijd de resterende tijd van uw lezing in beeld
  • Volledig in uw eigen huisstijl
  • Eenvoudige zelf bedienbare beheerapplicatie

Het tijdschema is zonder twijfel een belangrijk onderdeel van uw evenement. Echter bent u van vele factoren, als bijvoorbeeld de spreker, afhankelijk. Heuvelman biedt u de passende oplossing voor dit probleem, namelijk de sprekersklok. Hiermee wordt het gemakkelijker de door u bedachte tijdsindeling na te leven. Lees hier meer over de specificaties.

Wat is de sprekersklok

Met de door Heuvelman ontwikkelde sprekersklok heeft de spreker, maar ook de regie altijd de resterende tijd van de presentatie duidelijk in beeld. In de beheeromgeving kunt u zelf programmaonderdelen toevoegen, bewerken en verwijderen. Op het moment dat een spreker start met zijn lezing, wordt het startsein gegeven en gaat de klok aftellen vanaf het ingegeven aantal minuten.

Toepassingen

De sprekersklok kan op verschillende manieren worden weergegeven. U kunt ervoor kiezen de klok aan het gehele publiek te tonen door middel van een groot scherm, maar u kunt ook kiezen voor een subtiel display gericht aan de spreker. Dit hangt af van het type evenement en het doeleinde van de sprekersklok voor u. Wij denken graag met u mee wat in deze het handigst is. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Terug naar het overzicht.