Stage Heuvelman

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je ontzettend veel mag leren? Solliciteer dan naar een stage bij Heuvelman. Op deze pagina vindt je de leukste stages in de techniek en de audiovisuele branche die er te vinden zijn.

Vacature marketing stagiaire omgeving Utrecht

Stagiaires zeggen het volgende over Heuvelman als stagebedrijf:

Milan, snuffelstage

"Mijn naam is Milan en ik heb een hele leuke stageweek gehad bij Heuvelman. Al voordat de stage begon heb ik een weekplanning gekregen met daarin alles wat ik die week zou gaan doen. Ik heb veel dingen gezien en gedaan zowel binnen als buiten het bedrijf; daardoor ben ik heel wat over Heuvelman te weten gekomen. Mede door de goede begeleiding van iedereen, heb ik het die week heel erg naar mijn zin gehad."

Esmée, stagiaire P&O

"Mijn naam is Esmée van der Voorn en zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding HRM. Een jaar geleden heb ik voor bijna acht maanden stage mogen lopen bij Heuvelman op de P&O afdeling. Hier heb ik de mogelijkheid gekregen om een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een P&O’er en het bedrijfsleven. Hierdoor heb ik kunnen ontdekken wat het vak precies inhoud, waar ik goed in ben en wat mijn verbeterpunten zijn. Zonder de hulp en feedback van zowel Simone (Manager P&O) als andere collega’s waarmee ik heb samen gewerkt, had ik dit niet gekund. Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Heuvelman. Dit komt mede door de fijne en open sfeer die er is binnen het bedrijf en de collega’s waarmee ik heb gewerkt. Heuvelman is een bedrijf die ik zeker zou aanraden!" 

Omaima, stagiaire P&O

"Ik heb voor 7,5 maand stage mogen lopen op de P&O afdeling van Heuvelman. Heuvelman is een organisatie met een fijne sfeer en een open bedrijfscultuur. Tijdens mijn stage heb ik kunnen proeven hoe een P&O afdeling in de praktijk te werk gaat. Ik mocht altijd vragen stellen en kreeg veel verantwoordelijkheid op de afdeling. Ik heb het deze afgelopen maanden ontzettend naar mijn zin gehad en veel geleerd. Ik wil iedereen die hieraan bijgedragen heeft bedanken. In het bijzonder wil ik Simone Huberts (Manager P&O) bedanken voor de fijne begeleiding gedurende mijn stageperiode. Ik wil daarnaast Heuvelman bedanken voor de mooie kans."

Jop, stagiair buitendienst

“Stage bij Heuvelman is werken aan mooie producties en opdrachten. Op unieke locaties en binnen een gezellig team. Waar je binnen de organisatie mooie kansen krijgt om op te groeien.”

Julian, stagiair buitendienst

“Vragen zijn altijd welkom en worden zeer gewaardeerd bij Heuvelman. Dat maakt onder andere Heuvelman tot een goed leerbedrijf met natuurlijk een fijne omgeving van ‘collega's’.”

Terug naar het overzicht.