Partnership Studio’s Aalsmeer

Sinds 2017 is Heuvelman de huisleverancier op audiovisueel gebied van Studio’s Aalsmeer, een van de grootste evenementenlocaties in de Randstad. Onze organisatie verzorgt de complete techniek van uiteenlopende evenementen, waaronder congressen, productpresentaties, bedrijfsfeesten en gala's. Het ondernemende karakter van Studio’s Aalsmeer sluit naadloos aan bij de ambitie van Heuvelman om steeds weer innovatieve concepten te bedenken en te ontwikkelen voor verschillende opdrachtgevers. De samenwerking past dan ook bij de filosofie dat traditionele klant-leverancier relaties plaats maken voor waardevolle partnerships. Daarnaast is Studio’s Aalsmeer een prachtige evenementenlocatie met een rijke geschiedenis dat mooi past bij het bestaande locatie portefeuille. 

Evenementenfaciliteiten

Heuvelman ondersteunt Studio’s Aalsmeer qua techniek bij alle evenementen. Onze organisatie was onder andere verantwoordelijk voor de audiovisuele ondersteuning tijdens de Sogeti Kick Off 2017. Hiervoor verzorgden wij de gehele productie, bestaande uit speciaal door ons ontworpen widescreen-content die werd vertoond op de aanwezige LED-schermen van honderd vierkante meter. Tevens werd het geluid en de verlichting  verzorgd met behulp van de aanwezige systemen. Voor het proactieve karakter van het evenement werd het Meetoo stemsysteem gebruikt. Lees meer over de Kick Off van Sogeti en ontdek hoe de opdrachtgever de productie ervoer.

Studio’s Aalsmeer

De hotspot voor entertainment en evenementen Studio’s Aalsmeer is een multidisciplinaire locatie bestaande uit televisiestudio’s, zes evenementenlocaties, een theater, vergaderlocaties en een creatief kantorencomplex voor bedrijven uit media, entertainment en evenementen. In 2014 is het theater voorzien van een van Nederlands grootste LED decors (220 m2) ten behoeve van spectaculaire presentaties en live shows.

Wilt u ook de ondersteuning qua audiovisuele systemen op uw locatie? Neem contact met ons op of kom langs in de onze experience room!   

Terug naar het overzicht.