TableConnect

Dé interactieve multitouch beleving

  • Grootformaat multitouch tafel
  • Te gebruiken met iedere app
  • Meerdere opstellingen mogelijk

Zoekt u echt iets unieks en innovatiefs voor uw locatie of evenement? Iets wat de interactie bevordert, de samenwerking verbetert maar ook uw publiek amuseert en tegelijkertijd informeert? Heuvelman biedt u als enige in Nederland een exclusieve oplossing; de TableConnect. Het is ’s werelds eerste grootformaat multitouch tafel die uw smart device app (telefoon of tablet) volledig bestuurbaar maakt door een 55 inch scherm. Lees verder wat de TableConnect u te bieden heeft!

Wat is de TableConnect?

Op de TableConnect kunt iedere gewenste app installeren en draaien. Door het slimme design in combinatie met state-of-the-art technologie kan het scherm in verschillende posities als landscape, portret en tafel gebruikt worden.

tableconnect_2

Hoe werkt het?

Het fenomenale multitouch apparaat werkt met bekende interfaces iOS, Android en Windows. Doordat de TableConnect precies hetzelfde werkt als uw smartphone kan iedereen het apparaat eenvoudig gebruiken. Apps zijn eenvoudig te downloaden via de Google Play Store. De smart buttons op het apparaat zorgen ervoor dat de beeldscherm oriëntatie precies naar uw positie wordt aangepast. Het maakt dus niet uit aan welke kant van het scherm u staat.

Voor wie is de TableConnect interessant?

In de zakelijke markt is het scherm uitermate geschikt om bijvoorbeeld uw eigen app te promoten, een demonstratie te geven of de interactie met uw klant een boost te geven. Dit kan zowel interessant zijn op een eventlocatie of in uw eigen bedrijfspand. In de hotellerie kunt u met de TableConnect de hospitality ervaring van uw gasten en het innovatieve imago van uw organisatie verhogen. Het interactieve device is ook perfect voor beurzen, retail, conferentieruimtes, educatief gebruik en publieke ruimtes zoals musea of luchthavens.

TableConnect bij Heuvelman

De TableConnect is exclusief verkrijgbaar voor verkoop en verhuur bij Heuvelman. Bent u nieuwsgierig naar de TableConnect en wilt u deze eens met uw eigen ogen bekijken. Breng dan snel een bezoek aan onze experience room in IJsselstein.

Terug naar het overzicht.