Tech Island

Heuvelman is een bedrijf waar veel mensen werken die iets met techniek hebben. Dit is één van de redenen dat Heuvelman de perfecte kandidaat was om de audiovisuele invulling voor het Tech Island evenement in opdracht van Flowburo te leveren.

Grootste techniekdag

Tech Island is de grootste techniekdag in Amsterdam. Dit bijzondere evenement biedt een plaats voor leerlingen die iets hebben met techniek en hier graag meer over willen weten. Deze echte doe-dag staat in het teken van leren, proberen en uitgedaagd worden. Ze krijgen een kijkje in de wereld van techniek en ontdekken wat de mogelijkheden wel niet allemaal zijn.

Zuiveringshal Amsterdam

Het Tech Island evenement vond plaats in de Zuiveringshal in Amsterdam. Deze gave locatie was ideaal voor het evenement en inspireerde de leerlingen ontzettend. Voor Heuvelman is het ook altijd weer fijn om op een prachtige locatie te kunnen werken.

Flowburo

Flowburo is een bijzonder evenementenbureau. Zij zijn onderdeel van het ROC van Amsterdam, en bieden ieder halfjaar stageplekken aan voor 6 tot 8 studenten. In dit bureau worden de studenten onder professionele begeleiding uitgedaagd om evenementen te organiseren, produceren en uit te voeren. Hierin wordt ruim gebruik gemaakt van de talenten, kennis en expertise die deze studenten bij zich dragen. Flowburo maakt zo het leerproces van deze studenten van dichtbij mee.

Bijdrage van Heuvelman

Heuvelman heeft voor deze techniekdag stands gebouwd en deze stands daarna voorzien van tapijt. Om de ervaring helemaal compleet te maken heeft Heuvelman de verlichting en visuals voor in deze stands geregeld. Voor het evenement in het algemeen heeft Heuvelman geluid en verlichting mogen voorzien en LED schermen geplaatst.

Benieuwd naar wat Heuvelman voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Fotografie: Twelve Photographic Services

Terug naar het overzicht.