Tender Specialist (IJsselstein)

Wij zijn op zoek naar een

Tender Specialist

IJsselstein

Heuvelman is een toonaangevende audiovisuele dienstverlener met als doel om beïnvloeding of interactie in communicatie kracht bij te zetten. Wij ontwikkelen innovatieve audiovisuele concepten die de reikwijdte en intensiteit van de communicatie vergroten. Wij bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en vergaderingen en anderzijds voorzien wij organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Dit alles gericht op de interactie tussen mensen om te communiceren en waarbij informatie gedeeld wordt.

Werken bij Heuvelman betekent werken in een open en informele werksfeer met enthousiaste collega’s, in een omgeving vol veranderingen, constant nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen.

Wat ga je doen

Samen met je collega Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van Europese aanbestedingen, RFP’s of RFQ’s. Je adviseert de Commercieel Directeur in de keuze en bepaalt samen met collega’s de strategie bij elke tender. Je zet intern de lijnen uit, bewaakt deadlines en de kaders van het project. Kortom, jij bent de drijvende kracht bij het verzamelen van alle benodigde informatie.

Tot slot ga je met die informatie enthousiast aan de slag om dit om te zetten naar een commerciële en overtuigende tekst om te laten zien dat Heuvelman voldoet aan de eisen en wensen van de klant.

Na gunning vier je het succes en draag je het project over!

Wij vragen

  • HBO diploma, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Bedrijfskunde of MER
  • Je hebt 2 – 5 jaar relevante werkervaring met tender- en/of projectmanagement
  • Affiniteit met IT en kennis van AV zijn een pre
  • Je bent oplossingsgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over goede kennis van het Microsoft Office pakket
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pre.

Wij bieden

  • Afwisselend werk
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, 31 vakantiedagen, goed salaris (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Enthousiaste collega’s en gezellige maandborrels

Interesse?

Stuur je sollicitatie met CV naar vacatures@heuvelman.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard van Kilsdonk, Commercieel Directeur (088 – 0274 907) of manager P&O Simone Huberts (088 – 0274 961).

Over ons

Heuvelman behoort tot de absolute top op het gebied van audiovisuele dienstverlening in Nederland. Werken bij Heuvelman betekent werken binnen de dynamische omgeving van de audiovisuele dienstverlening. Een dienstverlening waarin wij het succes van onze klanten tot absoluut speerpunt hebben gemaakt. Zo realiseren wij dagelijks met meer dan 150 collega’s aansprekende projecten voor het (internationale) bedrijfsleven, overheden, onderwijsinstellingen, (sport)evenementen, hotels en evenementenlocaties.

Terug naar het overzicht.