Touchscreen

Extra interactie tijdens bijeenkomsten

  • Maakt uw presentatie of vergadering dynamischer
  • Verhoogt de betrokkenheid
  • Eenvoudig in gebruik

Wilt u net wat meer dynamiek tijdens uw presentatie of vergadering. Wilt u informatie op een leuke interactieve manier presenteren? Dan is een touchscreen echt wat voor uw organisatie. De gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder leest u wat een touchscreen u kan bieden.

Waarom een touchscreen

Een touchscreen is de meest eenvoudige manier om te zorgen voor interactie, levendigheid en collaboration. Een presentatie wordt leuker om te volgen voor het publiek, maar ook om te geven voor de presentator zelf. Tijdens vergaderingen stimuleert een touchscreen de samenwerking en het delen van informatie. Op uw evenement of locatie kunt u het goed gebruiken als interactief informatie element. Het geeft net die extra dimensie aan hetgeen dat u aan uw publiek probeert te vertellen waardoor zij meer betrokken zullen raken.

 

 

Werking van een touchscreen

In plaats van met een muis of toetsenbord, bedient u een touchscreen gewoon met de hand of met een digitale pen. Hierdoor is het gebruik ervan kinderspel. Er zijn verschillende technologieën beschikbaar voor het aanraakscherm. Ten eerste is er het capacitive touchscreen dat de aanraking als het ware ‘voelt’ middels het geleidingsvermogen. Daarnaast is er ook het infrarood scherm dat reageert op warmte. Samen met u kijken wij naar een passend scherm voor uw doeleinden.

Grootformaat multitouch tafel

Naast touchscreen schermen bieden wij ook dé interactieve multitouch tafel, de TableConnect, aan in ons assortiment. Deze 55 inch tafel werkt met bekende interfaces van uw smartphone, waardoor het gebruik aanzienlijk eenvoudig is. De TableConnect geeft een boost aan de interactie met uw klant. Daarmee is het perfect voor bijvoorbeeld het geven van demonstraties, het promoten van apps of juist om uw bezoekers wat extra entertainment te bieden.

Touchscreens bij Heuvelman

Het assortiment van Heuvelman bevat diverse state-of-the-art touchscreens. Zo kunt u gebruik maken van een “standaard” voor u bekende interface, maar ook van een uitgebreide oplossing met een geïntegreerde camera. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht.