Transparante OLED display

Een samenwerking tussen de virtuele wereld en uw product

  • Combinatie van visuele content met uw product
  • Uit te breiden met een interactieve touch-applicatie
  • Geschikt voor koelkasten, spiegels en beursstands

Schermen en monitoren zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De nieuwste revolutie is het doorzichtige scherm: de transparante display. Hiermee creëert u een ultieme combinatie van de virtuele wereld en werkelijkheid.

Wat is een transparant display

Met een transparant scherm kunt u echte objecten, als bijvoorbeeld een koelkast, spiegel of aquarium combineren met content op het scherm. Middels de transparantie van het glazen scherm, kan men zien wat er achter het scherm wordt weergegeven. Tegelijkertijd verschijnen er op maat gemaakte animaties op het display. Deze combinatie heeft meer impact dan een 3D-weergave, omdat het product en het virtuele beeld samenwerken.

 

Gebruik van het display

Het transparante display is uitermate geschikt voor kantoorpanden, bedrijfsrestaurants, beurzen, horeca, evenementenlocaties, onderwijs maar ook erg goed inzetbaar in het retail of out-of-home kanaal. Voor een supermarkt bijvoorbeeld kan het display een extra verdienmodel zijn, doordat zij de fabrikanten van producten extra promotie mogelijkheden kunnen bieden. In de horeca kunt u bijvoorbeeld uw spiegels combineren met een transparant display waar door u gekozen content op wordt weergegeven. Wanneer de bezoeker dan dichter bij het scherm komt verandert de content middels ingebouwde sensoren in een echte spiegel.

Heuvelman en transparante displays

De displays zijn leverbaar in verschillende maten, als glas of als spiegel en met of zonder interactieve multitouch, volledig te branden in uw gewenste huisstijl. Kijk om inspiratie op te doen eens naar onze transparante koelkast. Bent u geïnteresseerd in een transparant display? Schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat we voor u een creatieve tijdelijke of langdurige oplossing kunnen bedenken.

Terug naar het overzicht.