Transparante koelkast

Maak van uw koelkast een traffic builder

  • Combineer een koelkast met een transparant display
  • Een ware eyecatcher voor uw bezoekers
  • Verhoog de interactiviteit met multitouch

Door een transparant display te combineren met een koelkast maakt u van een simpel voorwerp een echte traffic builder. Met de op maat gemaakte animatie kunt u gemakkelijk uw boodschap overbrengen op voorbijgangers. Lees hier meer over het concept en het gebruik van de transparante koelkast.

Wat is de transparante koelkast

Een koelkast wordt meestal niet gezien als het meest attractieve object in een ruimte en wordt daarom vaak weggewerkt. Maar zo niet met onze transparante koelkast! Door een transparant display worden de producten in de koelkast op een bijzondere manier uitgelicht. De koelkast kan volledig in de gewenste huisstijl worden gebrand, inclusief een passende animatie op maat. Daarnaast kunt u ook nog optioneel kiezen voor een touchscreen, waarmee u nóg meer interactie op uw evenement creëert. In deze video bekijkt u de mogelijkheden van de transparante koelkast.

Gebruik van de koelkast

De transparante koelkast is uitermate geschikt voor bedrijfsrestaurants, benzinestations, ontvangstruimtes, kantoorpanden, beurzen, evenementenlocaties, of onderwijs instituties. Tevens is het ook erg goed inzetbaar in het retail of out-of-home kanaal. Voor een supermarkt bijvoorbeeld kan de koelkast een extra verdienmodel zijn, doordat zij de fabrikanten van producten extra promotie mogelijkheden kunnen bieden. Zo wordt de grote oppervlakte van de koeling optimaal benut. Maak een echte blikvanger van de koelkast en verhoog de interactie met uw bezoekers.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een transparante koelkast? Schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat we voor u een creatieve tijdelijke of langdurige oplossing kunnen bedenken.

Terug naar het overzicht.