Geluidsversterking op USWA

Onze hoofdstad was deze zomer het decor van de tweede editie van de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). Op locaties verspreid door de stad vond een groot aantal events plaats, variërend van wedstrijden en kampioenschappen tot demo’s en clinics in urban sports zoals BMX, inline-skating, skateboarding, freerunning en boulderen. Tijdens USWA komen urban sports, lifestyle en cultuur samen. De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad. In opdracht van sportmarketingbureau TIG sports, verzorgde Heuvelman de audio ondersteuning van de DJ’s en presentatoren voor duizenden enthousiaste toeschouwers van het evenement.

FIBA 3x3 Europe Basketball

Hoofdlocatie van het evenement was het Museumplein. Op deze iconische plek vond ook de FIBA 3x3 Europe Cup 2017 plaats; waar gestreden werd om de Europese titel in het 3x3 basketball. Twaalf mannen- en twaalf vrouwenteams streden om de Europese titel van het 3x3 basketball. Het gaat erom dat twee teams van drie spelers tegenover elkaar staan op een unieke locatie. Ditmaal was dat dus op het Museumplein in de buitenlucht onder een prachtige Perfect Sky tent. Heuvelman verzorgde ook hier de audio ondersteuning. Het werd een zeer indrukwekkende week voor de Amsterdammer en de Urban Sports liefhebber.

Interesse in geluidsversterking?

Wilt u graag meer weten over geluidversterking bij Heuvelman? Lees dan hier over de diverse mogelijkheden of neem contact op met ons. Wij luisteren naar uw wensen en zullen op basis daarvan een oplossing passend bij uw organisatie te adviseren.

Terug naar het overzicht.