Pieter van den Hoogenband Zwembad

Heuvelman is verheugd één van ’s werelds meest innovatieve zwemcentra te hebben mogen voorzien van een permanente geluidsinstallatie. De installatie staat in het teken van een algehele verbetering van de geluidskwaliteit in het Eindhovense zwembad.

Vanaf februari 2018 is de installatie officieel in gebruik genomen.

pvh

Upgrade geluidskwaliteit

Er zijn acht line arrays en diverse aansluitpunten ten behoeven van mobiele sets geïnstalleerd. De line arrays uit de JBL VRX900 SERIES zijn in samenwerking met Audio XL in het dak van het Pieter van den Hoogenband Zwembad gehangen. Deze apparatuur van JBL is toonaangevend op het gebied van geluidversterking in grote ruimtes en is ontworpen en gebouwd volgens hoge normen. Ze bieden buitengewone prestaties, helderheid, flexibiliteit en natuurlijk een prachtig geluid. De gehele service en onderhoud de aankomende jaren zal ook door Heuvelman worden verzorgd.

Zwembad

Pieter van den Hoogenband Zwembad

Het Pieter van den Hoogenband Zwembad is onderdeel van het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Hier worden (zwem)evenementen en trainingen voor kleine en grote zwemtopper georganiseerd. Het 50-meter wedstrijdbad is gelegen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en beschikt over maar liefst tien banen. Het bad is geschikt voor (inter)nationale wedstrijden en beschikt over een tribune met plaats voor 3.000 toeschouwers.

Terug naar het overzicht.