Videomapping

Alles komt tot leven met een adembenemende animatie

  • Breng een “stilstaand” object optisch in beweging
  • Speciaal op maat gemaakte animaties 
  • Adembenemend en tijdloos

Videomapping heeft een hoge amusementswaarde en is daarom zeer geschikt als spectaculaire promotietool op uw evenement of tijdens uw presentatie. De techniek is toepasbaar op elk object met onregelmatige oppervlakten. Nieuwsgierig naar wat videomapping nou precies is en hoe het in zijn werk gaat? Lees hier dan verder.

Wat is videomapping

Videomapping is de techniek waarbij een video wordt geprojecteerd op een object. Hiermee kunt u “stilstaande” objecten optisch laten bewegen en veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto laten rijden of een gebouw tot leven laten komen. Videomapping is bijzonder geschikt als sensationele opener of afsluiter van uw evenement, maar ook voor bijvoorbeeld de opening van uw bedrijfspand.

 

 

Techniek videomapping

Met hulp van speciale software wordt een 2D- of 3D-object nagemaakt en een animatie precies op maat ontwikkeld. Met speciale projectiesoftware wordt de animatie vervolgens precies op de juiste manier getoond. Meerdere projectoren zorgen vervolgens voor het 3D-effect. Kijk voor een voorbeeld naar bovenstaande video, waarbij videomapping werd toegepast op een auto.

Interesse?

Heeft u interesse in videomapping? Neem contact met ons op en informeer u over de diverse mogelijkheden. Wij adviseren u graag!

Terug naar het overzicht.