Videomontage

Een fraai beeldverslag van uw evenement of product

  • Compleet in de vorm die u passend vindt
  • Meteen of achteraf beschikbaar
  • Blik terug op uw hoogtepunt

Wanneer u een presentatie geeft of evenement organiseert, wilt u wellicht later nog eens terugkijken naar dit indrukwekkende moment. Of een aftermovie publiceren zodat u en de bezoekers optimaal kunnen nagenieten. Daarvoor is videomontage ideaal. Lees hier meer over de toepassingen en mogelijkheden.

Waarom videomontage

Videomontage maakt het mogelijk om een indrukwekkend beeldverslag van uw evenement, product of dienst te laten zien aan de door u gekozen doelgroep. Het verslag als bijvoorbeeld een aftermovie of productpresentatie kunt u op uw website of social media kanalen plaatsen, of op een andere manier onder de door u gekozen doelgroep verspreiden.

 

 

Videomontage bij Heuvelman

De content designers van Heuvelman hebben veel ervaring met het monteren van video’s. U kunt opgenomen beelden laten monteren tot een fraai videoverslag met voice-over en special effect opties. Het is zelfs mogelijk om video’s te editen terwijl het evenement nog aan de gang is. Op deze manier kunt u direct na afloop van de bijeenkomst de montage online publiceren of bezoekers een samenvatting van de dag laten zien. Interesse in videomontage? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. 

Terug naar het overzicht.